Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yasa da fena değildir @4 Şubat hocam :)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bir yörsan keyfimiz vardı o da bitti. Mecbur yasaya takılacaz:(

    Gidişte Yasa,dönüşte Yörsan yapıyordum.Artık dönüşe başka mekan bakıcaz her türlü öneri ve tavsiyeler açığım :)

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Neyse artık tartışmanın gereği yok.Yunanlılardan gelen tepkiyi görünce güldüm sadece.Ne kadar istemesem de bu yapı bizim coğrafyamızda yer alıyor ve mülkiyeti bize aittir. Türkiye Cumhuriyeti ise Tam Bağımsız bir ülkedir ve kimse bizim adımıza karar veremez.Bundan sonra tek isteğim rahipteki gibi bundan da geri adım atılmamasıdır.Bir karar çıktıysa duruşumuzu sonuna kadar göstermeliyiz..

  • Baskentli Katılıyorum dediğine.


    Programın adı ulusa, millete sesleniş. 40 dakikadır Ayasofya hakkında aynı şeyleri dinliyoruz. Umarım Cumhurbaşkanı güncel ekonomik durum, istihdam, enflasyon gibi olaylardan da bahseder ki programın amacına uygun olsun. Ayasofya olayı artık herkese hayırlı olsun.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ankara'mın başkanı Mansur Başkan'dan beklediğim tarzda tarafsız bir açıklama olmuş.Polemiğe girmek yerine icraat'a önem veriyor çoğu zaman,sevindim.Parti farketmeksizin Belediye Başkanları siyaset yerine daha çok icraat'a önem vermeli diye düşünüyorum..

  • Ankara'mın başkanı Mansur Başkan'dan beklediğim tarzda tarafsız bir açıklama olmuş.Polemiğe girmek yerine icraat'a önem veriyor çoğu zaman,sevindim.Parti farketmeksizin Belediye Başkanları siyaset yerine daha çok icraat'a önem vermeli diye düşünüyorum..

    Bu yüzden Mansur başkanın Ankarası muhalefetin elinde olan diğer bütün belediyelerden farklı bir portre çiziyor. Bu şekilde devam etsin inşallah..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bu yüzden Mansur başkanın Ankarası muhalefetin elinde olan diğer bütün belediyelerden farklı bir portre çiziyor. Bu şekilde devam etsin inşallah..

    Hocam çoğunlukla aynı fikirdeyiz ancak sadece şu konuda eleştirebilirim sizi izin verirseniz.Bunu sadece muhalefet belediyelerine de yıkmamak lazım.Zamanında Melih Gökçeğin yaptığı siyaseti hiçbir Belediye Başkanı yapmamıştır^^ Veya şuanda görevde olan birkaç İktidar partili Belediye Başkanında da görüyorum bunu.Aynı şekilde İstanbul'da da ilk göreve geldiği zamanlarda vardı biraz bu durum.Şu aralar biraz daha odaklanmış gibi görüyorum Imamoğlunu da.Özellikle kendi adıma Ankara'da 25 senedir dev proje diye diye hizmete hasret kalmış durumdayız.Ankapark-Kapılar-Dinazorlar derken asıl ihtiyaçlar hep unutuldu.Özellikle Metro ve Şebeke sularında ciddi sorunlar yaşandı.Bitmeyen Keçiören metrosunu duymayan kalmamıştır.Şimdi de yarım yamalak bitirildi.Ankara'lılar isyanımı daha çok anlar:) Neyse ki icraata önem veren birileri geldi.Bugün 13 ilcede 220km asbestli boru değişimi için yapılan ihalenin kabul edilğini gördüm,sevindirici..

  • Ayasofya'nın camiye çevrilmesi hayırlı olsun. İyi olmuş, kötü olmuş yorum yapmayacağım. Ama yorum yapacağım bir konu varsa bu camininde kaderinin diğer camiler gibi olacağıdır. Cuma ve bayram namazlarında dolu olur, vakit namazlarında en fazla üç sıra saf oluşur. Siyasal İslamcı kesim üç beş ay hevesini alsın ondan sonra sıkılıp namaz kılmaya gitmezler ondan sonra 1-2 safa düşer.

  • Ayasofya'nın cami yapılmasına kimsenin karşı olduğu yok fakat gereklimiydi ? bence değildi.Ayrıca cumhurbaşkanı Erdoğan 1 tane miting konuşmasında bu konuyla ilgili Ayasofya'yı yeniden camiye çevireceklermiş,bu millet varya bu can bu tende oldukça böyle birşeye asla müsade etmez diye söylemde bulunmuştu.Şimdi ise konuşmasında tek parti döneminden falan bahsediyor..O yüzden bu durumun Fatih Sultan Mehmet veya İslam ile ilgisi yok.Tamamen kendi çıkarları doğrultusunda alınan bir karar.:)

    Einmal editiert, zuletzt von Diablo~ ()

  • Niye hocam? Ben daha sert ve taraflı konuşur sandıydım, gayet yumuşak konuştu gibi geldi.

    İlgili metni buraya atıp yeni bir tartışma yaratmak istemiyorum fakat herkese karşı bir konuşma yapılırken edilen lafların nereye gideceği, neyi amaçladığı ve muhattabının kim olduğu bellidir. Dolayısıyla iyi niyetli bir icraat yaptığını iddia ediyorsan bu kelimeleri zikretmezsin. Forum içerisinde kurallara uygun soyleyebileceklerim bu kadar. Türk milleti bugün varolmadı, yüzyıllardır var bundan sonrada varolacak!

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Hocam çoğunlukla aynı fikirdeyiz ancak sadece şu konuda eleştirebilirim sizi izin verirseniz.Bunu sadece muhalefet belediyelerine de yıkmamak lazım.Zamanında Melih Gökçeğin yaptığı siyaseti hiçbir Belediye Başkanı yapmamıştır^^ Veya şuanda görevde olan birkaç İktidar partili Belediye Başkanında da görüyorum bunu.Aynı şekilde İstanbul'da da ilk göreve geldiği zamanlarda vardı biraz bu durum.Şu aralar biraz daha odaklanmış gibi görüyorum Imamoğlunu da.Özellikle kendi adıma Ankara'da 25 senedir dev proje diye diye hizmete hasret kalmış durumdayız.Ankapark-Kapılar-Dinazorlar derken asıl ihtiyaçlar hep unutuldu.Özellikle Metro ve Şebeke sularında ciddi sorunlar yaşandı.Bitmeyen Keçiören metrosunu duymayan kalmamıştır.Şimdi de yarım yamalak bitirildi.Ankara'lılar isyanımı daha çok anlar:) Neyse ki icraata önem veren birileri geldi.Bugün 13 ilcede 220km asbestli boru değişimi için yapılan ihalenin kabul edilğini gördüm,sevindirici..

    elbette ben eleştirilere kapalı değilimdir. Genel anlamda iktidar belediylerinin iyi işler yaptığını düşünüyorum. Muhalefetten Eskişehir ve Aydın arasına Ankarada girdi şimdi vurgu yapmak istediğim buydu.,


    İstanbul için konuşmayacağım yorumu bende kalsın, olay siyasetin dibine girecek çünkü:) ama karşıt görüşlere saygım sonsuz herkesin bir görüşü var elbette..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İlgili metni buraya atıp yeni bir tartışma yaratmak istemiyorum fakat herkese karşı bir konuşma yapılırken edilen lafların nereye gideceği, neyi amaçladığı ve muhattabının kim olduğu bellidir. Dolayısıyla iyi niyetli bir icraat yaptığını iddia ediyorsan bu kelimeleri zikretmezsin. Forum içerisinde kurallara uygun soyleyebileceklerim bu kadar. Türk milleti bugün varolmadı, yüzyıllardır var bundan sonrada varolacak!

    Hangi cümleye tepkili olduğunuzu tahmin edebiliyorum hocam.Yukarda ki mesajımda 1 kısmını yazdım zaten..Zaman gelince o cümle nasıl U dönüşü yapıcak görücez zaten.:)