Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayatı sadece “like” ve beğeni olarak algılayanlar, hiçbir ideali olmayan, başkalarına yaranmak için yaşayan ve sonu tımarhanede bitmesi muhtemel tiplerdir , layklanma hastalığı ile mücadele edelim , evimize çevremize mukayyet olalım

  • Beğeninin ne faydası varmışki ? Zaten normal bir üye herhangi bi hava konusuyla ilgili ondan daha önce aynı şeyleri yazdığında pek beğenilmeyip tam tersi o birşey yazdığında aşırı beğenme gibi bir durum oluyordu bazen özelliklede yaşı ufak kardeşlerimiz bunu yapıyordu genelliklede daha çok onların beğenisini almıştır. Alsın zatende helali hoş olsun orasına lafımız yokta. Benim anlamadığım ne olacakmıs ? ne alaka yani fazla beğeni alan ne oluyormuş.. Biz buraya birşeyler paylaşma ve muhabbet için giriyoruz beğeninin gözümün önünde değeri yoktur çöptür. Bize bunlarla gelmesin gerçekten komik duruma düşüyor insan. Ha bilgili şeyler paylaşmıştır hakkını yiyemem ama böyle şeylerle gelip karalama kampanyasına katıldığı zaman iş komikleşip farklı yerlere gidiyor.

    Einmal editiert, zuletzt von ExcuseMe ()

  • Bu sitede, bilim adına amatörce uğraşıp o kadar güzel işler çıkaran insanlar var ki; bazen bu olumlu durum karşısında bile hayıflanıyorum. Yani, bu insanların eline imkanlar verilebilse devletimiz ve milletimiz adına muazzam değer katacak insan kaynağı varken, imkansizlıklar yüzünden kaybolan belkide binlerce bilim insanimiz oluyor. Ve ben buna çok üzülüyorum.

  • genelleme olarak beğeniye çöp yahut gereksiz dememiz doğru olur mu? gerçekten birşeyler katmaya çalışan insanlara gösterdiğimiz değeri gösteren bir ibare. adam olanı şevke getiren bu olayı, örneğin ben sıkça kullanmaktayım. sen kalkıp birşeyler katıyorsan foruma kim olduğuna bakmadan katkını beğenirim, yoksa kendimi kibirli hissederim ve ha keza, ve ha keza..

  • 496a6a020dc183e472d98543c.jpg

    feb35aa949f0dc.jpg

    Allah memleketimize ve uğrunda can vermeye hazır tüm yiğitlere güç kuvvet versin , iyi niyetli komşuluk girişimlerine ve daha da yakınlaşmaya fırsat versin

    Hocam ben bu İrana güvenmiyorum bu yüzden bence ortak operasyon bu farelere karşı olmaz çünkü bunlar Suriyede ve Irakta Sincar bölgesinde ypg/pkkyı kısmen desteklediler ana görüntüde nekadarda abd destekledi gözüksede. Ben Suriye meselesini savaştan sonra bu zamana kadar iyi takip ettim neyin ne olduğunu kısmen biliyorum. Ha eğer istihbarat sağlamaksa bu anca bu şekilde olabilceğini düşünüyorum yani İranin askerini dağlara yollayıp pkk ile çatıştıracağına ihtimal vermiyorum. Zaten öncelik şehir içinde kalan 600-700 civarındaki terroristin yok edilmesi tahmini 1 senede game over deriz onlarada yurt dışı olarak öncelik kuzey Suriye olmalı kanımca 60000 sayıları olmuş bile abd açıkladı.

  • ExcuseMe hocam, iran konusunda ki düşüncelerinize katılıyorum. Ancak 60000 ypg/pkk sayısının abd tarafindan şişirilme politikası olduğunu düşünüyorum.

    Hocam rakam tam olarak 60000 olmasada o rakama çok yakın diyebilirizim her ay kuzey suriyedeki yani işgal ettikleri yerlerde çoğu arap kökenli olmak üzere zorla 15-16 yaşındaki cocukları kız erkek fark etmiyor ve 30 yaş altı herkezi zorla kaçırıp eğitiyor. Kısacası her ay farklı farkı yerlerde egitimlerini bitirip 200er 300er guruplar şeklinde onlara göre mezun olup ypgye katılıyorlar. Toplamı en az 35-40bin civarı vardır ve gün geçtikçe çoğalıyorlar.

  • Hocam rakam tam olarak 60000 olmasada o rakama çok yakın diyebilirizim her ay kuzey suriyedeki yani işgal ettikleri yerlerde çoğu arap kökenli olmak üzere zorla 15-16 yaşındaki cocukları kız erkek fark etmiyor ve 30 yaş altı herkezi zorla kaçırıp eğitiyor. Kısacası her ay farklı farkı yerlerde egitimlerini bitirip 200er 300er guruplar şeklinde onlara göre mezun olup ypgye katılıyorlar. Toplamı en az 35-40bin civarı vardır ve gün geçtikçe çoğalıyorlar.

    Evet bu dogru, ama ne yaziķ ki düzenli ve profesyonel ordu karşisinda hic bir gerilla taktigiyle savasan galip gelemez. Gerilla taktiğinide geciyorum ne tür bir isyanla ordumuzun karsisina çikilirsa cikilsin, yazik olacak olan kandirilmis yada kacirilmis çocuklar olacakdir. Türk Milleti Allah'in izniyle daima muzafferdir.

  • Takuma_Sato zamanında neden söylemedik biliyon mu ciğerim.


    Adam sandık eşeği alnımıza vurdu....


    Diye devam eden bir atasözü var. Hah işte o yüzden kimse bir şey demedi. Adam sandık adam.


    Hocalarım şahittir. Kaç kez paylaşım sorumlusu olmak istedim. Uygun görmediler. Paylaşım yapmaya yine devam ettim. Gocunmadım gücenmedim. Darılmadım.


    Burası aile ortamı gibidir. Yaklaşık 3 senedir bu forumdayım. Ege bölgesine de Karadeniz bölgesine de yazarım iç Anadolu bölgesine de yazarım daha kimse bana git öteye kendi bölgene yaz dememiştir. Önce edep önce ahlak önce delikanlılık adamlık. Yoksa milyon beğeni alsan nolur gevşek gevşek konuştuktan sonra.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Arkadaslar artik bu konu kapansin, yazilan mesaji silecegim yeteri kadar prim yaptirdik burdayken,yokkende yaptirmaya gerek yok, herkese iyi forum lar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yawww hele şu yoğun gündemi bırakında şaka maka kış bitti ya la.


    Kendini fazla özletme beyaz güzellik.Seneye ülkecek soğuk ve yağış açısından efsane bir kış yaşarız inşaAllah.


    afyon kar ile ilgili görsel sonucu


    Ä°lgili resim

  • Konu ile ilgili yönetim adına son yazıdır arkadaşlar.Dün kendi mesajımda da belirttim yaptıklarını hatalarını affedilmeyecek boyuta getirdiği için bu kararı aldık.Bundan sonrasında yönetim aleyhinde tavır görür isek gerekeni yapacağımızı söyledik.Bugün gün içerisinde hem konu üzerinden hem de e mail yoluyla bu şahsın sitemizi,beni yada yönetimi direk hedef alan saptırma amaçlı mesajlarını gördük.Kendi yaptıklarını unutma süresi 24 saatten az olan bu şahıs ile alakalı böyle bir durumda davranış olursa gerekeni yapacağımızı söylemiştik.Şahıs tamamen rayından çıkıp iftira atıp bize suçlamalarda bulunmaya başlamıştır.

    Bizde bu mesajlar üzerine yönetim olarak bugün öncelikle geçen gün yazdığı örgüt sempatizanlarına destek tweetlerini Emniyet genel müdürlüğü hesabına e mail üzerinden göndererek gerekli şikayetlerimizi yaparak ilk girişimde bulunduk.

    Bu şahısla alakalı pazartesi gününden itibaren bizimle yaptığı özel yazışmalar,Yönetim alanına yazdığı mesajlar,Forum içine yazdığı mesajlar da dahil tüm mesajlar dosyaya eklenerek site imajını bilerek ve isteyerek zedelemek,Site güvenilirliğini bilerek ve isteyerek düşürmeye çalışmak, yalan bilgi ile sosyal medya üzerinden kişileri tahrik etme suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.Sitede yazar iken yazdıklarının 180 derece zıttı davranışları ve cümleleri bilerek ve isteyerek söylediği iddiamızı kanıtlarıyla birlikte savcılığa sunacağız.Konu hakkında artık sizlerden ricam fazla konuşmamanız herhangi bir belgeye ulaşan kişi var ise tüm yönetici arkadaşlara özel mesaj yoluyla ulaşabilir.Bize iletmek istediklerini iletebilir.Zaten sürekli prim peşinde koşuldu artık bu saatten sonra gereksiz bir şekilde burada sürekli anmaya gerek yok arkadaşlar.Sizlerden ricamız bu konuda maksimum hassasiyet göstermeniz.İlginiz alakanız için teşekkür ederiz.