Forum Güncellemesi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • merhabalar..Ben çok beğendim yeni güncellemeyi..çok daha şık duruyor.siz puanınızı nereden görüyorsunuz..ben hiç göremiyorum..bu arada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..saygılar.

    Einmal editiert, zuletzt von divane ()

  • Şİmdi gördüm puanımı..benimde 101.000 den 11.000 e düşmüş:) herkesinki düşmüş..düzeltirler ilerde illaki..forum gerçekten harika olmuş ama..

  • Forumun yeni halini beğendim, ellerinize sağlık, güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

    Mobilden :, Eski hali ile yeni hali arasında bazı farklılıklar sorun olmasa da, (bazı değişiklikler olması nedeniyle) benim açımdan alışmak biraz zaman alacak gibi görünüyor.

    Her konuya rahatlıkla girebiliyor gezebiliyorum. Yorum yazmada resim atmada bir sıkıntı yok. Hızı çok iyi.



    17d54e463d4540.png90b1cf16e778139037a6113d6.png


    2 adet tema var. Eskiden gece tema'sını kullanırdım fakat şimdi gece tema sında gezinirken arka planda hareketsiz duran bulut görüntüsü biraz gözü yoruyor, dikkat dağıtıyor gibi geldi bana. O yüzden gündüz temasını seçmek durumunda kaldım. Bunun haricinde herşey mükemmel görünüyor.

  • Böyle bir tasarımı kim yapabilir diye düşündüm ve aklıma hemen HF geldi.İşin şakası biryana cidden emeği geçen herkesin eline sağlık mobilden girmeme rağmen çok güzel gözüküyor :) .

  • Modern bir hal aldı forum artık, gözüme henüz yeni geldiği için biraz alışma süreci olacak kendi adıma ama bende çok beğendim. Hayırlısı olsun

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ben server taşınma gibi bir işlem beklerken yeni arayüz karşıma çıktı. Ilk an biraz garipsesem de çok modern ve şık olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık, hayırlı olsun. Yeni arayüzde güzel mesajlarla görüşmek üzere..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Yeni temada eksik gördüğünüz yerler var ise buradan yazabilirsiniz arkadaşlar onun dışında puan sistemini düzelteceğiz şu an sadece kayıt tarihi mesaj ve konu sayısına göre sayıyor yeni sistem yüklendikten sonra en son yapılan kış ligindeki puan yüklemeleri tekrar yapılacak.

  • Arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okuyup dikkate alıyoruz. Eksiklikler 7-10 gün içerisinde giderilecek. Şu an birçok husus eksik, zaten forumu bu sebepten dolayı BETA sürüm şeklinde açtık. Koyu renk temadan hoşlanmayan arkadaşlarımız için bir tane de açık renk temamız gelecektir.