Son Şans

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • @Efsane-Semih Hocam heyecanlanmamak elde değil yuvarlak içine aldığınız alanda yb oluşursa günlerce üstümüzde hapsolacak olan o sistem bütün şu talihsiz dönemleri bize unutturur. Çok emek verdi herkes burada yeri geldi ümitsizliğe düştük ama herkesin gönlünde hemen hemen aynı istek yatıyor. Şu güzel yurdun beyaz örtüyle kaplanması. Dilerim ki sistem gelir ve az ya da çok yurdun en kıyısı en güneyine kadar her yer kar alır. Bu forumda gülen yüzleri dolu dolu sevinçli haberleri, kar fotoğraflarını görmek istiyoruz. Uzun süredir karşıma tesadüf eseri hep 87 kışı ile ilgili videolar çıkıyor hatta geçenlerde 87deki kar yağışının mevzu bahsi bile geçti hiç ummadığım kişiler tarafından konuya oldukça ilgisiz olan kişiler tarafından. Tesadüf sandığımız şeyler bazen geleceğin habercisidir derler doğru mudur batıl mıdır bilmem ama buna inanmak istiyorum.

  • Dogum günüme denk geliyor sistem Hiç denilecek kadar dogum günümde kar görmedim inşAllah bu dogum günümde bir efsaneye şahit olaagım eger gelirse benim için en iyi hediye olacak :)

    :gun_bandana: 2022 MART EFSANESİ :hfyeni (29):

  • 2012 şubatını hatırlayan var mı aramızda? işte tamda öyle bir sistem, o zaman sistem italya yüzünden kaçmıştı ve yine ince çizgide bir sistem gelirse metreler gelmezse üzüntüden kahrolmalar.Ben 2012 şubat sistemini hala unutmam ve arşivden sisteme baktıkça içim gider. İnşallah bu sistemi alırız yoksa 2. bir 2012 şubat vakası ağır gelebilir bize hele böyle bir kıştan sonra..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • yaşım 47..Semih hocayı 10 yılı aşkın süredir takip ederim,izlerim ama yorumu içinden yapan insanlardan biriyim.
    İyi kötü öğrendik bişeyler,Allah hepinizden razı olsun.
    Avrupayıda takip ediyorum,oradaki yorumlarda aynı,birgün geleoo ertesi gün
    Hüsran..Duygular aynı.Semih hocanın da dediği gibi üzerimizde bir efsane var..
    Batı bunu görecek belli..Ülke sistemi olması,batının tarih yazması çok küçük detaylara bağlı..Benim görüşüm o soğuklar bizim coğrafyamıza akıp Girit'te oluşacak ab ile uzun süreli babalarımızın görmediği günler yaşayacağız..
    İyi,güzel umduğununuz gibi düşünün..
    Kötü düşüncenizi iptal edin derim..
    Balina sistemi yolda,sıkıntı yok..

  • Modellerde sistem alan yerlerde yaşan arkadaşlar ve halen umutlarını koruyan arkadaşlar istediklerini alırlar umarım.Ben kendi şehrim adına oyunu bitirdim.Game over:) Sistemsiz aylar,şubat ayında yaşadığım 25 dereceli havalar ve orajların ardından modellerde gözüken soğuklarında gelmemesi son noktayı koydurttu bana.Uzun vade de geçen yazın bile yağmursuz 2,5 ay geçirdim neredeyse.Cidden insan yoruluyor.