Dek in gözünü seveyim ben
Hiç kar beklentim yoktu Zonguldak için 2 gündür ciddi anlamda sürpriz oldu ve beklenti olmayınca da daha çok güzel oldu
Merkez ) Yoğun şekilde devam
Dek in gözünü seveyim ben
Hiç kar beklentim yoktu Zonguldak için 2 gündür ciddi anlamda sürpriz oldu ve beklenti olmayınca da daha çok güzel oldu
Merkez ) Yoğun şekilde devam
Dek işte böyle bir şey. Vurdumu ortalığı bayram yerine çevirir. 1 saattir aralıksız yağan kar 5 cm yaptı
Sakarya 1 saat bastırdı bembeyaz. Sistem çıkıyor artık.
konumum kocaeli sakarya sınırı 2 saattir araliksız muazzam yağıyor 15 cm oldu.
An itibarı ile kayapa,koptu burası,bu araca mudanya yolu,bademli iptal,sanırım mudanyada okullar tatil
1-2 kar tanesi bile huzur veriyor
Erdek geceden beridir hafif kar yağışlı ve örtüde oluştu inceden Allah bereket versin diyeceğim GabelBerg10
Sistem yavaş yavaş sakaryadan çıkıyor. En azından merkez ve güneyler için. Karasu bütün sistemi kendine aldı. Bize gelen kırıntıları bile 5-10cm örtü yaptı. Oralar mükemmel..
Dilovası’na da güzel yağmış. İse gelince gördüm. Ev Körfez Yarımca’da. Orada da sabah yağıyordu ama sadece araba ve çatı beyazlatti. Dilovası kar hasretimi giderdi. O kara basınca çıkan sesi özlemişim
Çanakkalede hafif kar devam ediyor.Yerler kupkuru yere düşen kalıyor.Yoğunluğu artsa güzel şeyler olur
Sistem yavaş yavaş sakaryadan çıkıyor. En azından merkez ve güneyler için. Karasu bütün sistemi kendine aldı. Bize gelen kırıntıları bile 5-10cm örtü yaptı. Oralar mükemmel..
aksama kadar dek ıhtımalı devam.Daha sıstem bitmedi.Cidden 5-10 cm yaptı mı serdıvanda
Kocaeli-Başiskele
Sakarya üniversitesi
Çanakkale sürprizmi yapacak acaba.Yağış yoğunluğunu arttırdı
Enes Güleç(17) hocam bartına ne zaman gelecek bu kar örtü falan olurmu
gece ara veren kar yine lapa lapa
Sakarya aralıklarla akşama kadar devam edebilir.
Nilüferde kahve keyfime inceden inceden kar eşlik ediyor