Çıkmanı tavsiye ederim. Şu an osmangaziyi 2 derece gösteriyor. Heykel muhtemelen 1 derecenin altındadır.

Marmara ve Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gölcük'te kar başladıuzays3271653126uzays3271653126
-
An itibari ile Bursa Çekirge Kalp aritmi hastanesindeyim. İnce ince ve yoğun şekilde kara çeviriyor git gide sertleşiyor hava bilginize..
-
İyimiş hocam ben osmangazi'deyim ne kar var ne yağmur
Heykele mi çıksam görmeye ne yapsam yav
Osmangazide başladı.
sinerji sinerji hadi osmangaziyede yağdırcaz.
-
BaldHill_10 ile evin ilersinde ki tepeciğe çıkıyoruz yayan
-
Osmangazi konumun 1.8 derece kky var. Soğuma biraz daha olursa, kütle bitmezse tam kara dönebilir. Bekleyişteyim.
-
Çok saolasın abi.
Sana siklon reçetesi vermiştim herhalde faydalı oldu biraz .Birazda Dek reçetesi verelim oda toparlar tamamiyle seni
Twitterda yayınlanmalı hatta
-
Sakaryalı arkadaşlar hazırlıklara başlayalım. Sıcaklık düşüşe geçti 1,2 derece şu anda. Kampüs 0 derece.
-
Uludağ bir kaç gün önce çekmiştim kar kalınlığı yaklaşık olarak 1 metre
-
İç kesimler büyük oynamış daha fazla foto daha sonra
-
Sıcaklık 1.8 di yarım saat olmadan 2.5 e çıkmış nasıl oluyor? Tam kky ince kar atıyordu sıcaklık aniden fırladı.
-
Açmaya bile başladı .
Sıcaklık 1.8 di yarım saat olmadan 2.5 e çıkmış nasıl oluyor? Tam kky ince kar atıyordu sıcaklık aniden fırladı.
Açmaya bile başladı.
-
kocaeli izmit orta kuvvette kar var
-
bandırma güneşli
-
kocaeli üni/umuttepe kampüsünde sabahtan beri aralıksız kar yağışı var. tahminen ben gelmeden de vardı. şimdi burayı bırakıp istanbul'a dönmek üzücü.
-
İzmit merkezde kar mı var? Enteresan Başiskeleyim hiç yağış YÖK.
-
kucuk bir kutleydi bursadan gecen cekirge ve heykel gibi yuksek semtler silik de olsa beyazlik gordu ovadakilerin kar hasreti devam ediyor
-
Ara ara açan güneş hakim Manyas da dekler i sabırsızlıkla bekliyorum hava-kars323rk23_kgigf-123
-
Sonunda konumumda(kocaeli basiskele rakim 77) ilk kar tanelerini gordum.
-
Kocaelili arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun artık hava da olsa kar görmeyen yerimiz kalmadı.
-