bana da iceriden tatil olacak bilgisi geldi ama gorelim, resmi aciklamayi gorene kadar inanmamak gerek
Posts by zltnn
-
-
O zaman ben böyle yağış görmedim diye cümle kuracaklarına konumumda böyle yağış görmedim desinler.
bu nasil bir istek ya :))
-
arkadaslar merhabalar, pazar aksam ustune dogru sivas'tan istanbul'a ucabilir miyiz? sivas'ta problem olacagini dusunmuyorum yarin kesiliyor ama istanbul konusunu sizlere sormak istedim
-
sivas için tahminleriniz neler? Bugün gün boyu yağdı fakat eridi bir kaç saat içinde
bir istanbul'lu olaraktan ben de cevap bekliyorum buna, pazar aksamina kadar buradayim ve istanbul'daki sistemi kacirdim, bari burada yagsin
-
arkadaslar selam, sivas'ta durum ne olur bi fikri olan yazabilir mi onemli bir konu acikcasi, persembe gelip pazar ucakla donebilir myiiz?
-
kar haritasi saklabanliktir.
-
selamlar, 10 martta sivas'a ucusumuz var. hentbol turkiye kupasi icin. 3-4 gun orada kalacagiz. sizce gidilmeli mi? ne dersiniz iptal olmali mi basimizi belaya skoar mi bu sistem sivas ya da istanbul'da
dostlar bi cevap be
-
selamlar, 10 martta sivas'a ucusumuz var. hentbol turkiye kupasi icin. 3-4 gun orada kalacagiz. sizce gidilmeli mi? ne dersiniz iptal olmali mi basimizi belaya skoar mi bu sistem sivas ya da istanbul'da
-
forumdaki insanlar subat super olacak diyip afise etti o yuzden sistem gelmiyor mevzusu gercek mi
-
24 ocak 2022.. senenin saniyorsam ucuncu sistemiydi ve gecirdigimiz 5 senenin kefaretiydi adeta. unutulmayacak bir sistem oldu. kendisini sevgiyle ugurluyoruz
-
bogaz cevresi ve anadolu yakasi icin 2017 sistemi cok uzun sure denk gelmeyecek bir sistem. mini 87'ydi. bati avrupa disinda 2017'den iyi demek komik olur bence
-
#TahminciYazarOlsun
-
yarim metre kari alan forum ahalisi
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
sistem sonu 6 OCAK 2017'a umraniye'de ne kadar kar yagacagini soruyorum
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
umraniye 2017'den sonraki en iyi kar yagisini aldi, 5-10 cm arasi ortu zaten vardi ustune en az 15-20 eklendi. daha da karadeniz yagiyor ustumuze. bu sistemde nokta atisi tahminler yapan degerli dostumuz tahminci'yi tebrik ederim
-
umraniye'nin carsi kismi icn korkunc bir gun oldu su ana kadar. sansimiz doner umarim, cok takip edemiyorum druumu
-
umraniye'de bozulan tum ortu geri geldi. surekli bu gucle devam ederse afet olur harbi
-
olum burada neden direkt yangin cikiyor ya ksdfjsfd zaten ogle-ogleden sonra arasi inecek dendi vortex icin
-
en alakasiz duz kutle bile acayip yagis birakiyor acik yesil/sari falan alsak kaybolur muhtemelen sehir
-
umraniye yogun kar ve simsek cakti. sistemin en sert karlarndan biri yagiyor