İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu (2017-2018 Arşiv)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Vadesi olan sistem için kar haritalarına güvenmeyin, ayrıca şuan yağıştan daha önemlisi sistemi garantilemek sonra yağışına bakarız böyle kuvvetli sistem gelirse tahminim yağışı boş geçmeyiz elbet tepki ab si yada iyi bir 500hpa sının getireceği DEk lerle ilimiz adına iyi yağış olur ama dediğim gibi önce sistemi garantilemek..

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!

  • Ecm 2-3 guncellemedir bize kar veriyor , ama anadolu nasiplenemeyecek gibi.sistem ulke sistemi olursa herkes mutlu olacak.biz daha mutlu olacagiz.cunku kiyisindan kenarindan bir sistemle kar alirsak ulke sistemi olursa daha fazla aliriz.herkes icin hayirlisi.

  • Bundan sonra iyi olmasını istiyorsak her güncellemede iyiye gidişat olmalı mehteran gibi 2 adım ileri 1 adım geri değil..

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!

  • Allah'ım 300-500 km daha doğula sistemi sana yalvariyoruz ya Rabbi.Amin.
    Sadece kendimiz için istersek hakiki bir musluman olamayız. Her kim ki kendisi için istediği şeyi musluman kardeşi için de istemezse hakiki musluman sayılmaz. (Tüm ülke içindi duam)

  • @Baybars hocam net olarak son 96 saati mi belli olur diyorsunuz?

    72 saaten geri saymaya başladığımızda sınırlı alan modellerine bakmaya başlarız

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!

  • Diyagrama Baktığımızda Sapmaya Göre Ana Senaryodan Daha Uzun Ve Daha İyi Soğuk Veren Senaryo Sayısı Hiçde Az Olmayacak Gibi Bence Bu Akşamki Değişimler Çok Değerli Oldu Ve Git Gide Bizim Lehimize Dönebilir Hep Tersine Gidecek Değil Ya Hadi İnşAllah Diyelim.

  • arkadaşlar cok büyük bir sistemin eşiğinde olabiliriz sapmalara bakılırsa ciddî ciddî efsaneye adım adım gidiyoruz

    Dur Hocam Böyle Ani Psikoloji Değişimleri Hiç Sağlıklı Değil 6 Saat Öncesine Bide Şimdiye Bakıyorum Forum Ayaklandı Daha Da Ayaklandırmamak Lazım Şu Anda Beklemede Olalım Güncellemeden Güncellemeye Ne Umutsuzluğa Ne De Çok Umuda Kapılmak Lazım Ama Bu Akşamki GFS Diyagram Ve Ecm Deki Değişim Çok Değerli Olduğuna İnanıyorum.

  • Dur Hocam Böyle Ani Psikoloji Değişimleri Hiç Sağlıklı Değil 6 Saat Öncesine Bide Şimdiye Bakıyorum Forum Ayaklandı Daha Da Ayaklandırmamak Lazım Şu Anda Beklemede Olalım Güncellemeden Güncellemeye Ne Umutsuzluğa Ne De Çok Umuda Kapılmak Lazım Ama Bu Akşamki GFS Diyagram Ve Ecm Deki Değişim Çok Değerli Olduğuna İnanıyorum.

    işte bende tam buna istinaden vede sapmalari hesaba katarak söyledim. Ancak yinede temkini elden bırakmamak da fayda var tabiki