@4 Şubat Kardeşim bugün pis kokular gelmiyor bayağı iyi bir yolculuk geçiriyoruz ama yollar berbat
Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
KarTutkusu03 -
20. Januar 2017 um 17:41 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
@manasbalasy kardeşim Hayırlı geceler Başın sağolsun Rabbim şehitin şefaatlerine nail eylesin bizleri
-
@manasbalasy başın ve başımız sağ olsun kardeşim. Rabbim mekanını cennet eylesin.

-
form çok sessiz ya da mileet yatıyor

-
hayırlı sabahlar Havaforum

-
Hayırlı sabahlar @Şaban Çilesiz hocam nasılsınız dün pek göremedim sizi
-
Hayırlı sabahlar
-
Günaydınlar
-
Hayırlı sabahlar @Şaban Çilesiz hocam nasılsınız dün pek göremedim sizi
iyiyim hamdolsun hocam sizde iyisinizdir inşAllah ? dün 24 saat nöbet çıkışıydım hocam gündüz kişisel işlerim vardı derken uyuyamadım ve akşam 8de bi yattım şimdi kalktım hocam

-
Çok şükür hocam biz de iyiyiz Allah'a şükür. Yokluğunuz belli oluyor forumda hemen

-
-
Hayırlı Sabahlar Hava Forum
-
Fotoğrafçı Fotoğraf Çekerken Tarihi Bir Olayı Kaydetmeyi Başardı
Fotoğrafçı James Balog ve arkadaşları buzulların fotoğrafını çekerken inanılmaz bir olaya şahit oldular.
Olay Grönland’ta meydana geldi. James ve arkadaşları birkaç yıldır Kuzey Kutup Dairesi etrafında fotoğraflar çekiyorlardı.
James ve arkadaşları, hazırlayacakları belgesel için fotoğraf çekmeye başladılar. Ancak gözlerinin önünde gerçekleşecekleri muhtemelen onlar da tahmin etmiyordu.
Amerikalı fotoğrafçı yıllardır doğa fotoğrafçılığı yapsa da iklim değişikliğine inanmıyordu.
Aslında 20 yıl boyunca bilim insanlarını küresel ısınma hakkında yaptıkları araştırmalar için eleştirdi.
Balog, “İnsanların küresel ısınmaya neden olabilecek kadar güçlü olduklarına inanmıyordum. Bana hiç inandırıcı gelmiyordu” dedi.
Ancak 2005 yılında Balog küresel ısınmanın doğayı nasıl etkilediği konusunda daha fazla bilinçlendi.
National Geographic’nin Kuzey Kutup Bölgesi üzerine düzenlediği fotoğraf yarışmasında, fotoğrafçı inanılmaz bir şeye tanıklık etti.
Balog’un en iyi eseri olan ‘Chasing Ice’ belgeselinin ardından 10 yıl geçmişti ve Balog bu sefer eriyen buzullar üzerine fotoğraf çekmeye karar vermişti.
Fotoğraf çekmeye gittiği sırada Balog inanılmaz bir kare yakaladı.
Balog ve arkadaşları, 75 dakika içinde büyük bir şehir büyüklüğündeki buz kütlesinin okyanusuna düştüğüne tanıklık etti.
Fotoğrafçının yakaladığı kareler Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi ve küresel ısınmanın ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi.
Küresel ısınma nedeniyle gerçekleşen ilk facia değil bu. Daha fazlası da olacak gibi gözüküyor.
Videoyu hemen izleyin!
2016’nın kasım ayında Arktika’nın sıcaklığı normalin 20 derece üstündeydi. Bu rakam bilim insanlarının tahminlerinin bile üstünde.
Maalesef 2070 yılına kadar gerekli önlemler alınmazsa buzulların teker teker yok olduğuna tanıklık edeceğiz. Yine de bir şeyler yapmak için zamanımız var.
Umarız ki videoyu izleyenler küresel ısınmanın ne kadar ciddi bir tehlike olduğunu şimdi daha iyi anlarlar.
Küresel ısınmaya karşı birkaç kişi bir şey yapamaz. Ancak hepimiz el ele verirsek ciddi değişiklikler yapabiliriz. Paylaşmayı ve insanları bilinçlendirmeyi unutmayın!
-
Arkadaşlar gerçekten tarihi bir olay. Videoyu kesin izleyin.
-
34 yaşımdayım, 80 darbesini görmedim ama 15 temmuz sürecini sizler gibi bende yaşadım, hiçibirimiz unutmayacağız bu tarihi ama ben 1 kişiyi 15 temmuz kadar hep hatırlayacağım, Ömer Halisdemir, şehidim yattığın yer cennet olsun,seni asla unutmayacağız..
-
Türk askerleri ve Suriyeli muhaliflerin bugün kasaba merkezine girdiği El Bab'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre El Bab'da terör örgütü DEAŞ ile şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Allah askerlerimizi korusun...
-
Rabbim yeryüzündeki en güçlü islam ordusunun yanında olsun.
-

hayırlı akşamlar hava forum ailesi. Unutmayın sistemler gelir gelmez oraya fazla yağar buraya az yağar falan filan ama bir gerçek var ki ;
KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN !!!
-
@manasbalasy.Sence Rusya'nın koordinatlar verildiği halde askerlerimizin bulunduğu yeri vurması neyi gösterir?
-
@manasbalasy.Sence Rusya'nın koordinatlar verildiği halde askerlerimizin bulunduğu yeri vurması neyi gösterir?
cia başkanını ankara'dan kovun demektir.
-
