Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Küçüklükten beri her sene düzeli olarak arılarla bir mücadele içindeyim.Hiç unutmam 6-7 yaşlarındayım köyde ayağımı sokmuştu topal topal gezmiştim.

    Benim elimi soktu belki ayağımdan sokmuş olabilir.Çöpün olduğu yerde karpuzlar vardı arılar vardı ne yapmaya gittim bilmiyorum ama elimden sokmuştu.Benimde arılarla maceram çoktur. :D

  • arıya karşı alerjiniz yokmuş demekki :) alerjiniz ols aAllah korusun sonu çok kötüye varabilen durumlarla karşılaşabilirdiniz . . . benide 12 yaşlarında 4 tane ayak bileğimden sokmuştu :) he bide 5-6lı yaşlarımda kulağımdan girmişti bi tane sonra kendi çıkmıştı :)

  • Türk Silahlı Kuvvetlerince düzenlenen hava harekatında , Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgesinde 40 , Suriye'nin kuzeydoğusundaki Karaçok 'ta da 30 civarında teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
    TOPLAM 70 LEŞ

  • "ABD Dışişleri Bakanlığı: "Suriye'nin kuzeyi ve Kuzey Irak'taki saldırılardan dolayı endişe duyuyoruz. Endişemizi Türk hükümetine ilettik.""


    Nasıl vurduysak sesi Washington'dan çıktı :hfyeni (29): Köpeklerine sahip çıkmaya çalışıyorlar.

  • o pkk-pyd-ypg onların hep köpeği oldu, daeşte onların köpeği, ama bizimkilerden güzel bir hareket oldu bu, hiç beklemedikleri birşeydi bence

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • @Samet_113 aynen öyle oldu, orada amerikanın koruması altında kendilerini rahat sandılar ama bu onlara güzel uyarı oldu .Türk ordusu karşındaysa cehennemin dibinde bile rahat olamazsın. Bu harekatı kim organize edip uygulattıysa çok başarılı ve önemli bir hamle bence..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sincar konusunda çok başarılı adım ancak bunun devamının mutlaka gelmesi lazım. Mümkünse kara harekatı yapılmalı. Çünkü hava unsurlarıyla yapılan operasyonlardan ne kadar verim alınacağı meçhul. Oraya girip, o bölgede üs kurup lağım farelerini temizlememiz şart.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • THY Euroleague'de, Fenerbahçe rakibi Panathinaikosu 79-61 yenerek seride durumu 3-0 yaptı ve final foura yükseldi.
    Final four maçları 19-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da oynanacak. Tebrikler Fenerbahçe.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Yaz geldikçe forumda kişi sayısı azalıyor..Eskiden buralar mesaj dolardı.Geriye has forumcular kalıyor :)

    Uzun süredir aktif değilim doğru dürüst işlerimden ötürü. 6 senenin ardından bi 6 aylık dinlenmeye geçtim. Yakında Afyonlu KarTutkusu dönüyor :) .

  • Afyon olarak kış modundan artık çıktık.Bahar ve orajlara geçiş yapıyoruz.Kayısı bu sene baya bol olacağa benziyor.Küçük kayısı dallarında bile 7-8 tane var yıkılacak kayısılar bu sene. :D

  • Yaz geldikçe forumda kişi sayısı azalıyor..Eskiden buralar mesaj dolardı.Geriye has forumcular kalıyor :)

    burdayız kalan sağlar bizimdir :D Bak paylaşım bile yapıyoruz. Önümüzde ki hafta Anadolu da Kırk-İkindi yağışları etkili olacak. Şimdi soru şu :


    Şimşek yıldırım gök gürültüsü falan olur mu ?


    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Meyvelerin bu sene maşallahı var.Erikler,bademler,kirazlar,vişneler,cevizler,armutlar patlama yapmış durumda.Muhtemelen bir çok ağacın dalları kırılacak.