Naci hocaya burada da çok eleştiri olmuştu ancak kendisi hem Silivri hem İzmir hem de Elazığ depremlerinde bu bölgeye her defasında dikkat çekmişti. Hoş jeoloji mühendislerimiz pek dikkati alınmıyor ülkemizde söylese ne olacak.
Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tedbirini alırsan deprem ÖLDÜRMEZ!
-
-
Çayırova 'da yaşıyorum hemen altımızda Darıca ile Yalova var ve oradan haritadan da görüldüğü üzere kırılmış bir fay hattı geçiyor..Fakat bölgede şu anda o kadar çok fazla eski binalar var ki çoğu 99 depreminde hasar almış ve yıkılmaya her an hazır gözüküyorlar maalesef.Yani kısacası burası bile böyleyse İstanbul genelindeki durumu düşünmek dahi istemiyorum asla..
-
-
İstanbul bağcılar ilçesi yoruma gerek yok acil önlem planları yarından devreye sokulmalı.
-
İstanbul bağcılar ilçesi yoruma gerek yok acil önlem planları yarından devreye sokulmalı.
fotoğrafta evim gözüküyor. bir deprem olsa enkazdan arkadaşlarımı,insanları çıkartmaya ekipler nasıl yeticek acaba.
-
-
153. Saat Rabia öğretmn ve kardeşi Elif enkazdan çıktı
-
dün kurtarma çalışmalarında 1 tane Kedi,
Deprem bölgesindeki bütün müteahhitlelerden daha hayırlı bir iş yaptı
-
burada kaç adet deprem toplanma alanı varmış bakmak lazım.!
-
Cenk hoca şimdi girdi tiwiti yararlı bilgiler barındırıyor.
-
İnsan değilsiniz yazıklar olsun 😡
-
Acilen yabancılara toprak satışına yasak gelmesi gerekiyor yerel halk mülklerini satıyor
-
Marmara depreminde doğrudan ve dolaylı olarak en az bir milyon can kaybı olabilir. İmkanı olanların terk etmesi lazım kendi düşünceme göre.
-
Kahramanmaraş ve çevresinde
13.5 milyon kişi etkilendi ve hasar ortada.
Düşünün marmarada 40 milyon kişi var etkiyi hayal bile edemiyorum.
-
O. Çocukluğu diz boyu
-
Bu Afad, kafamda bisuru soru işareti oluşturdu benim.
-
Anadolu yakası da bu şekilde.
Avrupa'da çok iç içe bina var hocam.
-
Bu video Gerizekali lar için. Harika olmuş
-