Yatacak yerleri yok.
Yazık...
Yatacak yerleri yok.
Yazık...
İnşallah 10.000'i aşmaz
10 bini geçecek maalesef.
bana Allah'ın kulu Suriyeli falan savunmasin hiçbirisi zerre umrumda değil şerefsizler yağma yapıyor bunları bu ülkeye alanların Allahu teâlâ bin türlü belasını ve lanetini versin benim Türk canlarım ölmüş kimin umrunda Suriye picleri
Gerçekten örnek niteliğinde levha hareketi. Derslerde sözlü olarak hocalarımızdan dinlediklerimizin gerçek hayatta en hissedilir haliyle gözlemliyoruz.
Kahramanmaraş Türkoğlunda fayın üzerinden geçen yol ve demiryolunun yaklaşık 3 metre yanal atımla kayış şekli
Sürekli bölgede artçı depremler oluyor..:(
#SONDAKİKA 🔴
1.5 yaşındaki Masal, 7 katlı bir binanın enkazından 56 saat sonra kurtarıldı.
🤲
Suriyelilerin savunulacak hiçbir yani yok.Bu depremde bile yaptıklarına bak.Bunlari ülkeye alanlar nasıl hesap verecek Allah katında?Zaten yeterince büyük bir afetle mücadele ederken bir de bu kansizlarla savaşacak miyiz?
Denizdeki görüntüler, depremin sabaha karşı olduğunu biliyoruz, doğruluk payı nedir?
7.5 13:24 deki ikinci deprem
10 bini geçecek maalesef.
Çok iyimsersiniz, felaketin büyüklüğünü anlamanız için söylüyorum. Çok çok üzülerek 10'la çarpın..
Çok iyimsersiniz, felaketin büyüklüğünü anlamanız için söylüyorum. Çok çok üzülerek 10'la çarpın..
Hocam, ben farkındayım zaten. Felaket tellallığı olmasın diye dedim. Çok acı bir tablo bekliyor ülkeyi.
Twitterda gördüğüm kadarıyla Samandağ'da ellerinde bıçaklı kisilerin yağmalama yaptığı söylentileri var
10bin bina yıkıldiysa her binada 10 daire olsa 100bin daire demek her dairede 4 kişi olsa 400bin kişi enkaz altında anlamına gelirki ölüm sayısı yüzbinleri bulacaktır maalesef çok feci çok. Allahım sen koru🤲
Yaşattığını yaşamadan ölmezsin inşallah. Haysiyetsiz ,vicdansiz,şerefsizler
yüzde 3 ? nasılll geri kalan 97 ?
inşallah devlet rakamları açıklar.. siz anladınız ... çok kötü acil yardım ulaşmalı bölgeye.
Samsunnn55 in yorumu aşağıda sabit kaldı bende sizde de öyle mi
10.000 malesef çok iyimser.
Dunden beri bos konusuyoruz anlasildi, Gerekli gorulen kisilere konu yasagi gelecektir, ikili tartismalardan siyasetten uzak duralim
99 depreminde yağmacılar için askerlere hükümet tarafından vur emri verilmiş.
Neyi bekliyoruz ?