Gece de Osmaniye ve Maraş da olmuştu. Geçmiş olsun

Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
EMSC ye göre 4.7 depremin büyüklüğü.
Geçmiş olsun hissedenlere.
-
Çanakkale de ki arkadaşlara geçmiş olsun.
Biga da ki 4.0 depremin istanbulda hissedilmesi çok korkunç bir durum!
Büyük Marmara depremi aklıma geldikçe....
-
Geçmiş olsun hissedilmedi benden tarafta.
-
Tweeter da depremin büyüklüğü 4.0 ile 4.8 arasında değişiyor. Kim ne tutturursa. Devletin iki kurumu bile aynı büyüklüğü veremiyor. Vay halimize
-
Tüm hisseden arkadaşlara geçmiş olsun, rabbim büyüklerinden esirgesin
-
Hisseden herkese geçmiş olsun.
-
Edirne'de de hissedilmiş ama ben hissetmedim. Hissedenlere geçmiş olsun.
-
Tweeter da depremin büyüklüğü 4.0 ile 4.8 arasında değişiyor. Kim ne tutturursa. Devletin iki kurumu bile aynı büyüklüğü veremiyor. Vay halimize
Kurumların kullandığı kabuk modeli ve hesaplama yöntemleri farklı. İlk ölçümlerin sonucu farklı çıkabiliyor. ML ile MW farklı şeyler. İlk ölçümlerde ml verilir sonra doğru en hassas ölçüm mw verilir. En sonunda kurumların değerleri hemen hemen aynı olur. Farklılıkların nedeni kabuk modeli ve hesaplama yöntemleri. Atıyorum kandilli ilk ölçümü ml veriyor 4.8 afad mw veriyor 4.2. sonra kandilli mw değerini giriyor 4.1 olarak güncelliyor aynı noktaya geliyorlar. Yani bir problem, anlaşmazlık, yanlışlık gibi sıkıntılar yok ortada. Kandilli ilk ml 4.8 sonra m.w 4.0 açıklamış mesela. Farklılık sebebi bunlar oluyor.
-
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.
-
Sabah 6:20 ikitane kuşlarım var onların cirpinmasina uyandım hiç bolye yapmazlardi dedim ben hissetmedim ama onlar hissetmiş geçmiş olsun bölge halkına Rabbim beterinden korusun
-
İstanbul Bahçelievler’de oturuyorum sabah 6’dan beri uyanıktım hiç sallanmadı avize dahi oynamadı. Bence sırf haber siteleri tık almak için İstanbul’da hissedildi yalanı atıyorlar.
-
Gece sabaha karşı rüya görmüştüm deprem oluyordu,sabah kalktım 4.8 olmuş çanakkale'de.Acaba hissettim de uyanmadım mı diye düşündüm bir an ama istanbulda hissedilmemiş herhalde.
-
- Official Post
Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun, çözüm D-B doğrultulu sağ yanal doğrutlu atımlı faylanma episantrıda göz önüne aldığımızda Karabiga fayı ile uyumlu.
-
Deprem M3.8, WESTERN TURKEY, Tue 13 Dec 2022 05:39:33 UTC+00:00 https://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear….php?id=1199404
-
balıkesir deprem deniyor .
hisseden varmı yoksa yanlış bilgimi ? -
-
Deprem olmuş hatayda 4.9 geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun.
-