Bu şaka olmalı!
Umarım gerçek değildir, gerçekse NEDEN
Bu şaka olmalı!
Umarım gerçek değildir, gerçekse NEDEN
Umarım gerçek değildir, gerçekse NEDEN
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz. Bende sayfa açılmıyor.
Enkaz altında kalanlar zor durumda kalabilir bu durumda
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz. Bende sayfa açılmıyor.
Adam korkudan özür diliyor. Saka gibi
adamlar havalimanını tamir etmeye kalktılar gene yok şov peşinde tarzı açıklama yapıyorlar sen niye yapmadın o zaman onlardan önce bu arada o havalimanı yapanlarda bir belediye bunu da kimse unutmasın
Yurtdışından gelen yardımlarla birlikte Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur sözü boşa çıkmış oldu. Türk'ün tek düşmanı bizlere bu düşünceyi benimseten malum zihniyet ve yandaşlarıymış meğerse.
13 yaşında bir çocuk bugün enkazdan muhabbet kuşuyla birlikte kurtulmuş, duygulanmamak elde değil
Siyasi mesaj istememekte haklısınız ama Twitter kısıtlaması vs. derken konu dışına cikilmak zorunda kalındı maalesef.Son olarak tunnelbear uygulamasını indirip(Google play ve Store'dan),kullanın arkadaşlar,10 GB bedava.
Hayır bu adam afadi nasıl organize edebilir ki? Kim nereye neden nasıl atanıyor ve hangi kriterlere göre cok merak ediyorum.
Depremzede arkadaşlarımdan özür diliyorum öncelikle. Bundan sonra siyasi tartışmalarımızı buraya taşımayalım ama yapılanlarıda unutmayalım unutursak yazıklar olsun bize.
Erzurum 4.3 deprem
VPN olarak operayı indirip uygulamanın kendi VPNsini kullanabilirsiniz