Hocam biraz bekleyin ama veterinere götürürseniz anlar karnında daha yavru varmı karnı şiş ise muhtemelen vardır bazen cins kediler tek yavru doğurabiliyor bekleyin biraz bence 😊
AKşam 7-8 e kadar bekleueceğim sonra götüreceğim cevabınız için teşekkürler
Taraftar grupları konusunda yunanlıların üstüne tanımam. Arjantinliler de hikaye onlar görsel şovdan ibaret fakat yunan taraftarlar görsel şov olsun meşale olsun tezarühat etme ve besteleriyle mükemmeller objektif bakarsak. Efsane besteleri var ve oyuna müthiş etki ediyorlar. Sırpları da ekleyebilirim onlarda da kızılyldlız ve partizan taraftarları da çok iyidir
Geçen ki skor tahminlerim maç sonuçları olarak hepsi doğru maç skoru olarak kısmen doğru çıkmıştı gene tahmin yapıp kenara çekiliyorum 😀 Fener maçı uzayacak bence 3-1 veya 2-0
Sivasspor 0-2 fiorentina bu sefer diğer maçlara da tahmin yapacağım
Tamam biz çok kaçırdık ettik ama sevilla da çok şanslı takım. Yılllardır avrupa kupalarının 2 tanesini çok şansa attılar genellikle tek golle elediler rakiplerini çeyrelte ve yarı finalde ve son dk golüyle tur geçtikleri çok oldu her şey bi yana bu da var sevilla şansından korkuyodum tuttu gene şansları ilk golde
Tertemiz yeni bir hayata başlayın ne güzel sizin adınıza çok sevindim Daha önce kazandığınız paralarla aldığınız mallar ve hali hazırda bir para varsa da bu zor zamanda çok ihtiyacı olan depremzedelerimizle paylaşın biz beraber güzeliz.
Bir daha başlamamak üzere tövbe edin Allah c.c. yardım edecektir. Bu vesileyle Rabbimiz'in rızasını bir nebze de kazanmaya adım atmış olacaksınız belki... Haramdan kaçmanın sevabı ibadetten üstündür.
Size rızık olarak verdiklerimizin helâl ve temiz olanlarından yiyiniz. Bu hususta taşkınlık ve nankörlük de etmeyiniz; sonra sizi gazabım çarpar. Her kim ki kendisini gazabım çarparsa, hakikaten o, yıkılıp gitmiştir.” (Tâhâ Suresi, 81)
Haram kazanç kapıdan girince, Allâh’ın rahmeti pencereden çıkar. O evde ne huzur, ne de bereket olur.”
Hocam o parayla mal alınmaz ki bunu biliyordum zaten almak istedim de alamadım o paradan hayır gelmedi ya birilerine bişeyler ısmarladım ya da kendim anlık olarak yedim öyle söyleyeyim
"Kumar, insana yaratıcısını unutturan, namaz kılmaktan alıkoyan, tembelliğe sürükleyen, çalışma gücünü yokedip insanlar arasına kin ve düşmanlık saçan haksız bir kazanç yoludur."
"Şüphesiz şeytan içki ve kumar yüzünden aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah'ı anmaktan, namazdan alıkoymak ister."
Kumarda kaybedilen parada çoluk-çocuğun, fakirlerin hakkı vardır. Kazanılan para da meşrû değildir.
Kardeşim müslümansan Allah rızası için ben bu kötü işi bırakıyorum diyip kendine söz ver deprem gerçeğiyle hayatın kısa olduğu tekrar hatırlarımıza geldi asıl sonsuz yaşam öldükten sonra başlar ucuz bir dünya menfaatine ahiretini kaybetme. Biz insanlara verilen özellikler bizi hayvanlardan üstün kılar bu da bizim yemek yemek, şehveti gidermek ve barınmak gibi basit işler için olmadığını gösteriyor bize verilen beden emanetini güzel yollarda ve güzel işlerde kullanmak varken neden pis yollarda heba edelim. Kumardan kazandığınız haram kazancı depremzedelere bağışlayıp helal para yiyin
Elinize sağlık hocam ne güzel yazmışsınız. tövbeyi ben bugün edeceğim o zaman
Malum şahısı deli gibi savunan vardı burda kim olduğunu herkes biliyor bu durumda da savunacak var mı ? Böyle bi zamanda twitter kapatmanın amacı ne olabilir? Gayet belli beceriksizliklerini saklamak. Bişeyleri gizlemek. Umarım insanlarımız akıllanır artık uzamıtoyrum uzatırsam 7 yıllık hesabım ban yiyecek gerek yok