Deprem Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sanki bir 4-4.9 arası daha patlatacak gibi hepimizin hissedebileceği şekilde.


    Code
    2019.09.26 18:39:21  40.8450   28.2497       14.8      -.-  3.5  -.-   SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) 

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • cenk hoca tetikte olun vs. Dedimi ? Devami gelebilir cinsinden.

    hocam adam 3 tane 7.4 bir tanede 7.6 dedi, ben yutkundum, devamı şimdi gelmesin sonra gelsin farketmez..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İstanbuldaki taksiciler yine şaşırtmadı(işini iyi yapan azınlık hariç) depremden sonra bile müşteri seçmece yapmışlar sadece uzun yol veya normal tarifenin %50 fazlasını istemeler filan.Allah sizi bildiği gibi yapsın be:cursing:

  • cenk hoca tetikte olun vs. Dedimi ? Devami gelebilir cinsinden.

    Beklenen depremin fayında değil ama çok yakınında dedi yani beklenen büyük deprem ile ilgisi yok tetikleme yapar mı sorusuna Allah bilir dedi😩 3 tane de büyük deprem bekliyorlar yaa gel de uyu gel de rahat günlük hayat sürdür😢

    Einmal editiert, zuletzt von Burak34 ()

  • hocam adam 3 tane 7.4 bir tanede 7.6 dedi, ben yutkundum, devamı şimdi gelmesin sonra gelsin farketmez..

    1509 yılında kırılan fay için dün ilker hoca bana yazdığı cevapta 8 civarı gerçekleştiğini ve rivayete göre 40 gün depremler sürdüğünü söylemişti. Biraz araştırınca bu faydan çok korkmaya başladım. Cenk hoca 7.6 üretebilir dedi. Marmara bölgesinde çok fazla fay mevcut. Binalarımız hiç sağlam değil. En azından bugün bu korku taze iken deprem çantasını bu akşam hazırlama kararı aldım. Biz elimizden gelen tedbiri almalıyız.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • cenk hoca tetikte olun vs. Dedimi ? Devami gelebilir cinsinden.

    Diyemez canlı yayında hiç diyemez :) gerekli açıklamaları twitterdan’da yapacaktır ordan takip etmenizi öneririm ama adam yıllardır bu deprem olacak diye kendini yırtıyor.Daha önce televizyonda açıklama yaptığını hatırlamıyorum bugün çıkarıyorlar nedense değeri yeni anlaşıldı sanırım aynı şekilde ramazan hocaya’da ilk defa denk geldim o afad’da güncel çalışan olduğu için bugün yoğun geçer açıklama yapamayabilir.


    2016’da. Başlayan çekirdeklenme girişimlerini özellikle vurguladı..

  • insalläh 10 15 sene sonra olurda donusum sayisi artar hic olmazsa.

    Cenk hoca dönüşümlerin faydalı olacağına İstanbul için düşünmüyor. Düşünmüyor derken dönüştürüyoruz binaları yeniliyoruz iyi hoş ama plan yok diyor. Fikirtepe örneğini verdi. Faydalı olur elbette ama hoca orada çok güzel noktaya değindi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 1766 ve 1509 depremleri iyi araştırılması gereken ve aslında olabilecek depremle ilgili bize ışık tutabilecek depremler ancak bu konuda yeterli veri yok, elin gavuru toprağın altından katmanlarca toprak parçası alıp neyin ne olduğunu araştırırken bizde 2 kat daha çıksamda 4 daireden parayı kırarım derdine düşmüşüz.


    17 ağustos 1999 depremi herkes için büyük dersti ve geçen gün demiştim o depremden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. O depremle beraber bombanın pimi çekildi yerküre tarafından.. Bundan sonra acil olarak planlar raflardan ortaya çıkarılmalı hemde hiç gecikmeden..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • ''Cenk Yaltırak'''ın Habertürk'te söyledikleri hatırladığım kadarıyla bunlar ; Marmara depreminden bahsetti Ana fay üzerinde biriken enerjinin ana fayın kuzeyindeki yanılmıyorsam 80 km uzunluğundaki küçük bir fayı etkilediğini söyledi,Buna bağlı olarak bugünki deprem yaşandı.

    Ayrıca Marmara'da ki 3 tane faya dikkat çekti ve sırasıyla 7.2 ,7,4 ve 7,6 şiddetinde deprem üreteceklerini söyledi. Bu olan deprem ve artçıların enerji boşalması olayı tamamen bir efsaneden ibaret olduğunuda söyledi. Devletide sıkı bir şekilde eleştirdi herhangi bir ivme istasyonu kurulmadığından önlem alınmadığından bahsetti . Aslında o da veri yetersizliğinden şikayet ediyor diyebiliriz . Hatırladıklarım bunlar .

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

    Einmal editiert, zuletzt von The Long Dark ()