Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Galatasaray maçı 2-0 olunca kapattık, Tottenham maçını açtık. Tottenham 1-0 gerideydi ve 12 dakikada maçı çevirdi şu anda. Adamlar her şeyi deniyor. Kanattan geliyor, göbekten deniyor, uzaktan vuruyor. Topu ayağına alan gevelemeden hemen en olumlu şekilde topu ileriye taşımaya çalışıyor. Bizim takımlar bu seviyeye asla gelemez.

  • Feghouli Türkiye'deki en kaliteli 3 yabancı oyuncudan biri bana göre. Bu adam oyuna hiç girmedi.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Hadi forvet yok diye böyle oluyor diyecem ama geri kalan oyıncularda da iş yok..Aynı anda sahadaki 11 oyuncusu da formsuz bir takım GS..Hele bir de böyle bir deplasmanda Ömer Bayram gibi Sinan Gümüş gibi oyuncuları sahada görmek ayrı bir eziyet...

  • Türk takımları Avrupada dağılıyor resmen..Böyle devam ederse birkaç yıl sonra Süper lig şampiyonu şamp.ligine girmek için ön eleme oynaması gerekebilir..Futbolda ekol olma potansiyeline sahip bir ülke olduğumuz halde neden bu kadar kötüyüz, bunu sorgulamak gerekir...Ülkede futbol neden artık hiç tat vermiyor bunu sorgulamak gerekir...

  • Yenimalatyaspor 0-1 Trabzonspor

    Konyaspor 1-2Ankaragücü

    Erzurumspor 1-3 Göztepe

    Bursaspor 3-0 Kasımpasa

    Antalyaspor 1-1 Akhisar Bld.



    Adanaspor2-3 G.gaziantep

    Afyonspor 2-1 Hatayspor

    Boluspor 3-1 Denizlispor

    Giresunspor0-2 Karabükspor

    Balıkesirspor0-1 Gençlerbirliği

    Ümraniyespor3-2 Altunordu

    Elazığspor1-3Eskisehirspor

    Altay 2-1 Adanademirspor

    Osmanlıspor 2-1 İstanbulspor

    @HakanEfe

    Einmal editiert, zuletzt von Ahmet17 ()

  • Chronic53 Galatasaraya son yıllarda gelmiş en iyi bektir Sabri. Oynadığı oyunun dışında tavrıylada çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu göstermiştir. Benzer dönemde F.bahçede adını bile anmak istemediğim bir sağ bek üstelik takım kaptanıyken para karşılığında başka kulübe giderken,Sabri boş mukaveleye para istemeden imza attı.


    Buda Sabriden hediyem olsun:)


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bana göre şahsi fikrim Fatih Terim bu ülke de büyük başarılara imza atmış olmasına rağmen şişirilmiş bir teknik direktördür. Galatasaray ve Milli takımdan başka bir takım çalıştırmayan bir adamın kime ne faydası dokunmuş ?

    Milli takımda hangi başarıyı yakalamış? Galatasaray ile UEFA kupasını almış Süper Kupayı almış. Milli takım ile ne yapmış ? Yılmaz Vural'ın dediği gibi '' Elazığspor'u çalıştırsın da görelim''. '' İyi olan takımı herkes oynatır''.

    Şenol Güneş Bu ülkeye Dünya 3. lüğü yaşattı ama giyinmesini bilmiyor diye linç edildi. Sorarım size Şenol Güneş mi Fatih Terim mi ?

    Milan da ne yaptı bu adam ? Koca bir hiç....

    Tekrar yazıyorum Fatih Terim egoist kendini beğenmiş insanlara tepeden bakan şişirilmiş bir teknik adamdır. Başarıları göz ardı edilemez ama bu onun şişirildiği gerçeğini değiştirmez.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • manasbalasy hocam görüşüne saygım sonsuz fakat Fatih Terim milli takımda 2008 de Avrupa şampiyonasında yarı final görmüştür. Dünya kupası üçüncülüğü konusuna gelirsek o kadro Fatih Terim'in Galatasarayda oluşturduğu kadroydu. Takımın yüzde 60 ı Galatasaray'dan kuruluydu. Yanlış anlaşılmasın Şenol Güneş'in de büyük emeği ve başarısı var tabi ki.

  • Havaforumsevdalısı ben neden şişirilmiş diyorum . Türkiye de 2 takım çalıştırmış. Burnundan kıl aldırmayan ülke tarafından imparator ilan edilen ama Avrupa da yüzüne bakılmayan bir insan. Başarıları Türkiye için büyük başarılar ama Dünya piyasasında Deve de kulak bile olmayan başarılar.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bu konuya dair son bir şey yazayım. Bugün linç edilen Hasan Şaş'ın 2002 Dünya kupasında ekstra performansı olmasa Türkiye 3. olabilir miydi? Türk futbolu UEFA kupası ve dünya üçüncülüğü ile bir ivme yakaladı daha sonra 2008 de bir sıçrama daha yaptı fakat sonra kendimizi geliştirmek adına hiçbir şey yapmadık. Sadece klüplerimizin saman Alevi gibi bir kaç başarısı var o kadar. Kabul edelim Türk futbolu bitti.