Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Penaltı konusundaki yorumum biraz iddialı bir yorum olmuş olabilir..evet arkadaşlar haklısınız ben de araştırdım açıkçası net bir şekilde penaltıymış..Futbol oyun kuralları TR'de doğru dürüst uygulanmadığından yani bizde bu tarz pozisyonlara genelde penaltı verilmediğinden bize garip gelmiş olabilir..Gerçi bu derbi de diğer birçok derbi gibi oynanan futboldan ziyade olaylarıyla ön plana çıktığı için penaltının da bir önemi yok..Ne zaman futbolun uygar bir şekilde oynandığı bir ülke olacağız merak ediyorum...

  • pozisyon net penaltı.

    Galatasaraylı arkadaşlar size şunu hatırlatayım. 7 kişi kaldığımız maçı hatırlayın. Deniz Ateş Bitnel'i hatırlayın. Maalesef bu ülkede kendi canın yanınca sesin çıkıyor. Başkasına yapılan haksızlıklara gözlerini kapatıyorsun. Bizi o maçta doğrarlarken hiç bir GS li yönetici çıkıp da demedi ki Trabzonspor'a haksızlık yapıldı. Ayıptır. Şimdi kendi canları yanınca ciyak ciyak bağırıyorlar. Allah'ın adaleti işte naparsın.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bir GS li olarak ve futbol sever olarak çok üzücü bir gece oldu.20 li yaşlarda belki de futbol sevgisinin heyecanına kalbi yenik düşen bir kardeşimiz göçüp gitti.Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin.Oyun adına zaten konuşulacak birşey yok küme düşmeye oynayan 2 takımın maçı olsa daha keyifli olurdu.Maç sonu olanlar "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" sözünü aklıma getirdi.Sosyal medyadaki yorumlara bakınca cehaletin buram buram kokusu fışkırıyordu.Medyada ise sözde yorumcular futbolcuların böyle maçlar sonu yaptıklarını normalleştiren ! açıklamalarda bulunurken kulübedekilerin buna katılmasını ise ayıplayan ifadeleri çok komik kalıyordu.Kötü yönetimlerle köklü kulüpler borç batağına gitmiş ve gitmeye devam edeceklerdir.VAR la birlikte artık hakemlerin eyyamcılığı da sona erecektir.VAR ın yetkileri daha da artınca daha adaletli sonuçlar çıkacaktır."Eşeği bağlasan ilk 3 "e girer " sözü tarih olmuş "eşeğini sağlam kazığa bağlamazsan" gideceği yer bir alt ligdir...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Fenerbahçe zaten şampiyon olamayacağı için ben de semtimin takımının şampiyon olmasını istiyorum. 11 haftada sadece 4 gol yedi Başakşehir, son 8 haftada ise sadece 1 gol yediler. Umarım performanslarını lig sonuna kadar devam ettirip bu sefer ipi göğüslerler.

  • Abdullah avcı her bjk başak maçında şenol güneşe ders veriyor. Beşiktaş kaza bela bir gol atsaydı, 10 dakika içinde başakşehir yine atardı. Yalandan bir baskı ile maçı bitirdik. Ceza alanına bile sokmadılar. Tebriği hak ediyorlar.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Bu hafta ki skor tahminlerinden (Trabzonspor-Bursaspor hariç) ödül alan üyelerimize;


    MuratGuzel , yunuSnow ve ErrY hakettikleri 3000 HF puan gönderilmiştir, tebrik ederim..


    Buarada Aytac hocam sende 2-2 yi tahmin etmişsin ama sen kazana düştün küçükken sana puan yok:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN