Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İşte Fenerbahçenin tek sorunu kanatlar Dirar denilen bir çöp oyuncu fenerde ne işe yarar. Transfer döneminde Feghouli gibi Garry gibi bir hızlı kanat lazım yoksa fenerbahçenin işi zor. Tabii Dirarı alan yönetimden ben birşey yapmalarını beklemiyorum şahsen

  • Maiconun frikik golünü izleyin derim izlemeyen futbolseverler..G.saray bilindik futbolunu oynuyor içeride baskılı hücumcu..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()

  • bu arada penaltı buz gibi penaltı. Haksız penaltı falan da değil. galatasaray ikinci yarı fikstür avantajını kullanarak alır başını gider

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bence bu galibiyeti fatih terimden cok taraftara baglamaları lazım.Nasıl tudor kazanınca içerdeki macları taraftara bagladık buda öyle.Galatasaray fatih terimden öncede içerde böyle oynuyordu sıkıntısı deplasmanlardı.Bakalım bundan sonra deplasmanlarda ne yapıcaklar.Eğer deplasmandada böyle oynarlarsa şampiyonlugun yıne en güçlü adaylarından olurlar.

  • Galatasarayımızın, Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Fernando'nun durumu belli oldu.


    Stadımızda oynanan karşılaşmanın son dakikasında sakatlanıp sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Fernando'nun iç yan bağlarında yırtık tespit edildi.


    Brezilyalı oyuncumuzun Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 3 haftasında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

  • İkinci yarı çok çekişmeli geçecek. Son haftalara dek yakın puanlar olursa bu lig tadından yenmez.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • ziraat Türkiye kupası ilk maç giresun 3-basaksehir 1. Rövanş 16 ocak da istanbul da oynanacak

    Bu başakşehir nasıl bi takım adamlar uefayı iplemedi yedek kadroyla çıkıp elendiler şimdide ziraat le kim uğraşıcak deyip elenmek istiyolar bence yanlış anlaşılmasın giresunspor kötü takım değil ama başakşehir 3 yiyecek takım değil :)

  • Aykut nerdeyse as kadroyla çıkmış fb De gençler kupa da da şans bulmayacaksa nerde bulacak Oğuz Kağan guctrkin kesin oynamali ydi. 15 milyin euro dediğin adam oynamzsa o para nasıl edecek

  • Aykut nerdeyse as kadroyla çıkmış fb De gençler kupa da da şans bulmayacaksa nerde bulacak Oğuz Kağan guctrkin kesin oynamali ydi. 15 milyin euro dediğin adam oynamzsa o para nasıl edecek

    Hangi gençleri oynatacak ? Yiğithan,samet, oğuz var bir tek. Geri kalan tüm gençler torpille biryere gelmeye çalışan yeteneksiz şahıslar. Hele o ozanı hiç saymıyorum Fenerbahçe tarihinde atılmış en büyük kazıklardan birisi. İşte böyle kişiler torpille biryerlere geliyorlar sonları malum.

  • Hangi gençleri oynatacak ? Yiğithan,samet, oğuz var bir tek. Geri kalan tüm gençler torpille biryere gelmeye çalışan yeteneksiz şahıslar. Hele o ozanı hiç saymıyorum Fenerbahçe tarihinde atılmış en büyük kazıklardan birisi. İşte böyle kişiler torpille biryerlere geliyorlar sonları malum.

    mesela oğuz kagan ı kesin oynamalı.su samed in dirad dan yetenekli olduğu aşikar.ayrica ozan şimdi kötü olabilir ama bundan bir ay önce ileriye dönük en iyi orta şahaydı.sadece aykut oyun anlayışına uymuyor diye bıraktı ozanı.bu arada torpil yapilamayack tek yer spor alanıdır.kotuyse oyuncu torpille oynaytamazsın yoksa işin biter

  • @kilanli Torpilin olmadığı tek nokta bile yok,ben zamanında kısa dönem Ankaragücü ve Gençlerbirliğinde iken hocalar bize açık açık söylemişti birilerine para yedirmeden yukarılara yükselmen imkansız, ya dayın olacak ya paran diğer türlü arpa boyu bile ilerleyemezsin demişlerdi ve haklıda çıktılar ben solbek orjinli hem de sol açık oyuncusuyum elimizden tutan yükselten olmadı yeteneğimiz içimizde çürüdü gitti.

  • Ocak ayı transfer döneminde işaretlediğim yerlere transfer şart yoksa eldeki kadro ile ilk 5 içinde şampiyonluk hariç herhangi bir sırada bitiririz şampiyonluk hayaldir bana göre. kos koca ligin ilk döneminde sadece 3 başarılı orta yapan hasan ali gibi şahıslar ve 15 maçta sadece 5 gole katkı yapmış bir sağ kanadımız var. bunlar say say bitmez. bunlar vasıfsız ve başarısız yönetimin icraatlarıdır. takımda şuan 29 tane kişi var bir halısaha düzenlesem çağıracağım kişi sayısı 8 i geçmez.
    forum.havaforum.com/attachment/10883/