19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İslâm aleminin son ordusu Türk Ordusunun kahraman ve cesur komutanı Mustafa Kemâl Paşa'yı saygıyla anıyor, gençlik ve spor bayramını kutluyoruz. İşgal kuvvetlerine yaptığımız direnişin başlangıcı olan bu gününüz kutlu olsun !

  • 'Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebilenlerindir.' K. Atatürk

    19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

  • Bugün Atatürk'ün büyük kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun'a çıkışının 98. yıl dönümü...
    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.


  • Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik.

    Mustafa Kemal ATATÜRK

  • 'Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer “Zafer benimdir” diyebilenlerindir.' K. Atatürk


    19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

    1 yıl ne kadarda erken geçmiş, aynı dileklerimi tekrarlıyorum. Atatürk'ü ve onun bizlere emanet ettiği tüm armağanlarını sonsuza dek yaşatacağız.

  • 61e9ec3ad50cf.gif
    "Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.


    Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek; 'Demek adliyeyi ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım.' diyecek.


    Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."


    İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!


    19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için şehit olan tüm mehmetçiklere rahmetle anıyor ve dualar ediyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...




































  • Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk cumhurbaşkanımız, ebedi başkomutan, ebedi şef, İstiklâl Savaşı kahramanı, ulu önder Halaskârgazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e ve onunla birlikte bu memleketin kurtarılmasında payı olan diğer kahramanlara minnettarız. Onların başarıları ve mücadeleleri, bizlerin daima anımsaması gereken şeylerdir. Örnek alacağımız şahsiyetler de yine onlardır. Vatan kendilerine minnettardır.


    19 Mayıs aynı zamanda Gençlik Bayramı'dır. Kutlu olsun! Gençlik, ancak eğitimli, kültürlü, bilgili, çalışkan ve azimli oldukça memleketimiz gelişme kaydedebilir. Aksi takdirde gelişmemiz mümkün olamaz. Daha iyi eğitim-öğretim gören, üst düzey kültür sahibi, ahlâklı, çalışkan gençliğin gelecekte yer alması ümidiyle..


    19 Mayıs ATATÜRK' ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

    hava-gunes11 hava-parcalibuluts23 hava-buluts323 hava-yagmusrs233333 hava-yagmusrs23333323333 hava-yagmusrs323 hava-simsek3232 hava-kars323 uzays3271653126

    Einmal editiert, zuletzt von bugrag ()

  • Gençler!Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler!Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” (Mustafa Kemal ATATÜRK)


    Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en samimi duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.




























    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve spor bayramımız kutlu ve mutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerli silah arkadaşlarını, bu vatanı için canını kanını gözünü kırpmadan feda eden gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyor ve bu ülkeyi daha iyi yerlere getirmek için onların izinden yürüyeceğimiz sözünü veriyoruz. Bu ülkeyi kurtarmanın bedelinin ne olduğunu biz gençler iyi biliyoruz ve bu ruhla nesil ve nesiller yetiştireceğimize inancımız tamdır.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN