Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Mirac kandilimiz mübarek olsun forumdaşlar, bu gece yapacağınız ibadetler, edeceğiniz dualar en güzel şekilde kabul olur inşaallah

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Miraç Kandilimiz Mübarek olsun. İbadetlerimiz, dualarımız ve hayır hasenatlarımız kabul olsun.

    "Allah'a ve âhiret gününe inanan, ya hayır söylesin ya da sussun." Hadis-i Şerif

  • Bir kısım ayetlerimizi kendisine göstermek için, kulunu bir gece Mescid-i Haram’dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren O (Allah) Yücedir. Gerçekten O, işitendir, görendir.


    İsra suresi 1


    Peygamberimiz (s.a.v)in kabeden Kudüs'e oradan da göğe yükselmesine vesile olunan Miraç gecesinin tüm müslümanlara bolluk bereket güzellik ve en önemlisi deprem bölgesindeki kardeşlerimizin bundan sonraki süreçte güzel günler geçirmesini temenni ederek hayırlara vesile olmasını diliyor herkese hayırlı kandiller dileklerimi iletiyorum.

  • Hepimizin kandili mübarek olsun. Allah ettiğimiz duaları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin, başta depremzedelerimiz olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun şu zor günlerde. Valla psikolojim bozulduğu için deprem konusundan kendimi engellettim, forumada fazla girmedim, psikolojimi biraz toplayım dedim, yani ben bile burdan bu kadar etkilendiysem depremi yaşayan, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın halini düşünemiyorum bile. Allah doğal afetlerden korusun

  • 5 vakit Namaz'ın bize farz kılındığı bu güzel gece de gelin siz de bir başlangıç yapın ve namaza başlayın, Allah c.c.'ya olan kulluk görevimizi beraberce yerine getirelim. Dünya hayatımız geçici ahiret hayatımız ebedidir. Ahirete yatırım yapmayı unutmayalım.


    Namaz, hicretten bir buçuk yıl kadar önce Mi'rac (İsrâ) gecesinde farz kılınmıştır. Enes b. Mâlik'ten rivâyete göre özet olarak şöyle demiştir:


    "Hz. Peygamber (s.a.s)'e İsrâ gecesi, namaz elli vakit olarak farz kılındı. Sonra azaltıldı ve beş vakte düşürüldü. Sonra şöyle seslenildi:


    "Ey Muhammed, şüphesiz bizim nezdimizdeki söz bir değişikliğe uğramaz. Senin için bu beş vakit namaz, elli vakit namazın karşılığıdır."


    (Hadis:Buhâri)

    "Allah'a ve âhiret gününe inanan, ya hayır söylesin ya da sussun." Hadis-i Şerif

  • Hayırlı Kandiller Hava Forum ailesi.

    Miraç Kandilimiz mübarek olsun.

    Rabbim yapacağımız duaları ve ibadetleri kabul eylesin.

    Şu zor günlerde Allah vatanımıza ve milletimize güç kuvvet ve sağılık versin inşallah.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • cümleten hayırlı kandiller hayırlı cumalar hava forum ailesi. yüce allah yapacağımız tüm duaları kabul etsin, geçtiğimiz hafta depremde kaybettiğimiz kardeşlerimize rahmet eylesin, bizleri her türlü afetten korusun…