23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi,nin açılışının 98. yıldönümünde,
    başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü ve milletin bağımsızlığını korumak - müdafaa etmek adına, canları pahasına mücadele veren, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, şükran, saygı ve rahmetle anıyor, Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

  • Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ve anlamı büyük olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım.


    "Bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır! Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir."


    forum.havaforum.com/attachment/21790/



    Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ne mutlu Türküm diyene..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • 18057924_10156967460236515_3000150176423670769_n.jpg


    Bugünün küçüğü yarının büyüğüdür - Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlu olsun.Bugünü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygı ve sevgiyle anıyoruz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun... Dünya da ilk ve tek çocuk bayramı kutlayan ülkeyiz.

    Ne mutlu Türk'üm diyene... !

  • 23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gündür. Türk milletine kutlu olsun. Bütün dünya çocuklarının bayramını kutlarım.


    Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan tek ülke olmanın gururunu yaşıyor ve yaşatıyoruz.


    Bize bu imkanı veren Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı,rahmet ve minnetle anıyorum.



    NnPVlX.jpg


    Atatürk diyor ki:

    “Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”



    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun... kısır tartışmalarla bir yere varılamayacağı için .. Allah milletimize basiret ve şuur versin..egemenliğimiz payidar olsun....o solcu bu sağcı bu atatürkçü bu dinci bu ateist demeden ortak müştereklerde birleşmeyi öğrenmemiz gerekiyor...yoksa düşmanlar fırsat kolluyor

  • 23 nisan Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz hem bizim hem cocuklarimizin hemde tum dunya cocuklarinin bayramidir kutlu ve mutlu olsun..


    Atamiz Gazi Mustafa Kemal Ataturkunde vurguladigi gibi ulusal egemenlik milletindir, zor gunlerden gectigimiz bu zamanlarda vatan bayrak ve millet askiyla birlik ve beraberlik icinde olmaliyiz, bu toprak uzerinde yasayan dini dili irki sagcisi solcusu muhafazakari Ataturkcusu vs( ki bu sagci solcu dinci Ataturkcu ayristirmaktan baska bir halta yaramiyor) her kim olursa olsun hosgoru sevgi ve saygisini kaybetmemeli, en one vatan millet ve bayrak sevgisini koymalidir.


    Iyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

    Demokrasimizin temeli meclisimizi açan ve bu tüm dünya çocuklarına bu bayramı hediye eden Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, diğer tüm muzaffer komutanlara ve bu ülke için canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimize şükranı bir borç bilirim.


    EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR !


  • 99 yıl önce Türkiye büyük millet meclisinin açılması ile Türkiye cumhuriyetinin ilk temellerini atan Ulu Önderimizin,geleceğin büyükleri,çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.


    Karanlık iç ve dış güçler tarafından toplumun ayrıştırılmaya çalışıldığı bu dönemde bu bayramlar bize birlik, beraberlik, özgürlük, barış, bağımsızlık ve çağdaşlığın kıymetini ve anlamını bir kez daha hatırlatmaktadır.

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.


    Çocuklara armağan edilen bu bayramı her düşündüğümde tekrar tekrar gururlanıyorum.


    "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."

    Bara döda fiskar följer strömmen...