HF 2015/16 Meteorolojik Kış Ligi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Henüz tam duyurusunu yapamadığımızdan dolayı yarışma tarihlerinde bir hafta erteleme oldu.


  • 41. sıradayım ve 41 kere maşallah diyorum :) Buarada ligi 1. sırada bitiren RulingSnow arkadaşımızı tebrik ediyorum. Kış ligi yaz ligine göre daha zordur. Kendi adıma 2 yarışma kaçırmama rağmen gelişme göstermeye devam ediyorum. Yaz ligindeki kadar puan topladım. Şimdi yaz ligini bekleme vakti.. Buarada bahar ligi tavsiyesi pek olumlu değil arkadaşlar puanlaması düzenlemesi biraz zahmetli olur zaten yaz ligide çok kalmaz başlar,sabırlı olun

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sanırım bu puanlar (yani tabloya göre) biraz da işin ekstrası ...Çünkü yarışmaya katılmayan bir çok arkadaş da mevcut (Kış ligi yarışmasına ) ...

    Verilen emeklerin bir karşılığı olmalı kimseyi tutmadık yarışmaya girmeyin diye.Giren ve emek verenlerde karşılığını alacak.Yaz liginin sonucu da aynı şekilde eklenecek.Site taşınması aşamasında yaz liginden puan alanlarda hepsini kaybetti.

  • Verilen emeklerin bir karşılığı olmalı kimseyi tutmadık yarışmaya girmeyin diye.Giren ve emek verenlerde karşılığını alacak.Yaz liginin sonucu da aynı şekilde eklenecek.Site taşınması aşamasında yaz liginden puan alanlarda hepsini kaybetti.

    Gayet güzel bir yöntem Hocam .

  • Gördüm badi iyi sistem :) bakalım ay şartı dolar ise hf üye 1 olabilme şansım var :) , o da yaklaşık 5 ay sonrası ...ama bu Zaman zarfında uzman üye de veya profesyonel olurum sanırım :)

    yani seneye kışa girerken hf üye adayı 1 olarak girceksin hocam en azından :) adminimiz düzenleme yapılacağını söyledi bakalım neler olacak :)

  • Alıntın""şabandan : aynen kardeşim bakalım hayırlısı çok da uğraşmam sanırım , yaz ligi konusunda da Zaman bulursam katılım sağlamayı düşünüyorum .Olmazsa seneye kış ligi ne katılırız .bakalım Allah büyüktür .!!!