30 Ağustos Zafer Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız, kutlu olsun, Allah tüm şehitlerimizden razı olsun, mekanları cennet olsun inşallah.

    YAŞAYANLAR, ÖLÜLER BİRDE DENİZCİLER VARDIR.

  • Kadim bir milletin tekrar toparlanıp, kutlu sancağını yeniden göndere çektiği bir milattır 30 Ağustos.

    Zafer bayramınızı kutluyorum.


    Benim naçiz bedenim elbet bir gün toprak olacaktır, lakin Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

  • " Ya Rab seni kendime vekil yapıyor, azametin karşısında yüzümü toprağa sürüyor ve senin uğrunda savaşıyorum" diyen, ordusunun karşısına kefenle çıkan , anadolu topraklarını sonuna kadar Türklere açan bir komutandan, "Ordular hedefiniz Akdenizdir, İleri! " ile ulusunu toplamış ve bağımsızlık bizim diyen bir büyük komutana ve "Allah Allah Allah" nidalarıyla canını dişine takan, Kuran-ı Kerimden birer parçayı göğsüne koyupta, bu vatan için herşeyini feda eden yüce Türk ulusunun atalarına/atalarımıza selam olsun. Biz açtığınız bu yolda gösterdiğiniz hedeflere durmadan yürüyeceğimize and içtik..


    Bu vatan uğruna canını vermiş, korumuş, başta Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve tüm Türk ulusunu saygı ve minnetle anıyoruz, Zafer bayramımız kutlu ve mutlu olsun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum.


    Hayatı ve özgürlüğü için ölümü göze alan bir millet asla yenilmez.

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk


    26 Ağustos 1922

    Afyonkarahisar/Kocatepe

    3f30512ae437e98.jpg

    Einmal editiert, zuletzt von Fease ()

  • Greek Horror Story


    Şeref yoksunu bir düşmanlara verdiğimiz savaştır Kurtuluş Savaşı


    d5a1703f835.jpg


    Yunan kaçarken Türk köylerini yakıp yıkmıştır, insanlarımızı katletmiştir.Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bize bu vatanı soysuzlara yem ettirmeyen tüm askerlerimizden Allah binlerce kez razı olsun.



    7090f7084f42b84636dcbda8.jpg

  • Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazandığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde,

    Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, edebiyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz..:flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey:


    c15c67b8e83.png

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

    14 günde Yunanı Anadolu topraklarını işgalinden def ettik! 14 gün! Büyük taarruzda savaşan tüm askerlerimize başta baş komutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Allahtan rahmet diliyorum.

    " Cesaret gösteren ve tehlikeye atılan kazanır. Korkak kalp daima mağluptur."

  • 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. BAŞKOMUTAN Gazi Mustafa Kemal’in ve Silah Arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.


    30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

  • Bir milletin kaderini değiştiren başta başkumandan Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm mehmetçiklerimizin ruhları şad olsun. Bu mücadele yer almış kadınıyla, erkeğiyle, çocuğu genci yaşlısıyla tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin. Bu mutlu günde bir olmanın ayrışmamanın önemini idrak etmenizi gönülden dilerim... 9527d68.jpg

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...