Valla ne yalan söyleyeyim bir efsane hayalim var havada da onun kokusu var. 86 87 kışlarında Balıkesir deydim.. 2003 2004 de İstanbul'da şimdi yine balıkesirdeyim .😉 Bu sene çok ekstren olaylar oluyor. Bence daha yeni başlıyoruz.

Marmara Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 4, 2022 at 10:19 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Maşallah yarindan sonra dek ler gelsin 41 tayfa yikar buralari dek lere bel bagladik 😅
Hadi inşallah darısı size hocam
Ben daha çok yeni olmama rağmen aktiftim bence
ama kar olmadığı için uykuma yenik düşüyor sizlere iyi nöbetler diliyorum
Teşekkür ediyorum hocam iyi geceler size de
Darısı sizin başınıza inşallah
-
-
Burası normalde bursanın en alçak yerlerinden biri. Ama acayip örtü almış. Nilüfer de örtü yok. Tahminlerde bursanın batısı gömülecekti. Sistem farklı mı ilerliyor acaba ?
-
Erdek'in anlık girdiği tripler
-
1.03 an itibariyle rüzgar şiddetlendi yağış tipiye döndü. Hadi inşallah sabaha şöyle 15-20 cm ilaç gibi gelir
-
Maşallah yarindan sonra dek ler gelsin 41 tayfa yikar buralari dek lere bel bagladik 😅
Ayberk Abi sen hayırdır gece gece karlı şeyler atıyon ya ....
-
T
İ
P
İ
-
1.03 an itibariyle rüzgar şiddetlendi yağış tipiye döndü. Hadi inşallah sabaha şöyle 15-20 cm ilaç gibi gelir
Bursanın neresi hocam
-
Bursanın neresi hocam
İnegöl hocam. Akşam üstünden beri toz şeklinde havada uçuşuyordu şu an rüzgar kuvvetlendi tipi gibi yağışa döndü
-
İnegöl hocam. Akşam üstünden beri toz şeklinde havada uçuşuyordu şu an rüzgar kuvvetlendi tipi gibi yağışa döndü
Aynısı inşallah merkeze de olur
-
merinos ne alaka hadi tophane benim konumumdan 100 m yüksek ama merinosla aynıyız utanmasa yağmur yağacak
-
Aynısı inşallah merkeze de olur
İnşallah olur. Ama daha 2 gün yağışlı görünüyor. Dek yağışları umarım bizi de vurur
-
merinos ne alaka hadi tophane benim konumumdan 100 m yüksek ama merinosla aynıyız utanmasa yağmur yağacak
Benim konumum dağın 2 cadde altı ama araba üstleri bile tutmak istemiyor.Hafiften araba üstleri tutmuş
-
Mgm kocaelideki birçok ilçeyi kky den ky'ye değiştirmiş bugün için
-
Susurluk - Manyas yolunda 40 dakika önce tipi vardı, yol yavaş yavaş kapanıyordu, şuan Manyas kapalı, yere en az 3-5 cm arası kar bıraktı, hâlâ devam ediyor..
-
Bursa'da olan arkadaşlar rakım kaç bulunduğunuz yerde??
-
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029 tam olarak burdayım güzel yağış var birazdan el sallayacam 😂
-
sonunda yerler tuttu
-
Bursa'da olan arkadaşlar rakım kaç bulunduğunuz yerde??
287
-