diyagramın maşallahı var

İç Anadolu Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
haklısınız fakat öyle güzel sistemlerde bile gerçekten soğuk ve yağışın çakışması için ne dualar ettiğimizi ve sonucunda sadece kuru soğukta kaldığımızı biliyorum tabii İzmir için bu çok doğal ama insan yine de kabul etmiyor çok teşekkür ederim ve bölgemiz adına yarınki kar ihtimali için gün içerisinde bir yorumunuz olursa okumayı çok isterim iyi günler
Eskisehir pazar günü kar ihtimali var ama havada göreceğini dusnuyroum yagisi baya iyi gibi eger yagisin yogun haline rastlarsa daha güzel bir goruntu olusabilir. Merkezin hemen cevresi oldukca sanssli
-
Eskisehir pazar günü kar ihtimali var ama havada göreceğini dusnuyroum yagisi baya iyi gibi eger yagisin yogun haline rastlarsa daha güzel bir goruntu olusabilir. Merkezin hemen cevresi oldukca sanssli
Hocam hoşgeldin , nasılsın sohbet etmeyeli uzun zaman oldu sizle
-
kılanlı hocam sivas için durum nedir acaba? ilk karı ne zaman görürüz sizce
-
Hocam hoşgeldin , nasılsın sohbet etmeyeli uzun zaman oldu sizle
Iyidir valla siz nasilsiniz sezon aciliyor bakalim
-
kılanlı hocam sivas için durum nedir acaba? ilk karı ne zaman görürüz sizce
Yarın gorursunuz insallqh
-
Eskişehir/Tepebaşı Yağmur vardı hafif akşam 9’ dan beri an itibariyle sıcaklık 1.5 derece yağış karla karışık yağmura dönmüş durumda net olarak kar taneleri seçiliyordu dışarıda yürürken
-
Iyidir valla siz nasilsiniz sezon aciliyor bakalim
Hamd olsun iyiyiz , yeni sezon yeni Umutlar barındırıyor , hayırlısı olsun inşallah
-
kayserinin ozellikle yüksekleri bugun surpriz yapacak gibi.merkezde aksama dogru yagis iyi olursa kar gorecektir
-
Hocam eskişehirde gün boyu yağış var mı gece pek yağış olmadı
-
Yağış neden Eskişehir'e bir türlü giriş yapmadı ya hep aynı yerde sabit
-
Etkili kütleler sanki bir set çekilmiş gibi şehrin hemen girişinde yok oluyor ben de anlamadım
Yağış neden Eskişehir'e bir türlü giriş yapmadı ya hep aynı yerde sabit
-
-
Radar mı bozuk yoksa cidden böyle mi merak ediyorum eğer böyleyse de sebebini daha çok merak ediyorum
-
Radar mı bozuk yoksa cidden böyle mi merak ediyorum eğer böyleyse de sebebini daha çok merak ediyorum
Evet sabahtan bu yana kütleler bir türlü giriş yapmadı sebebini ben de çok merak ediyorum
-
Kötü oldu ya böyle çok şey kaçırdık eskişehir olarak
-
Aksaray'ın yüksek kesimleri ❄️
-
-
Konyada sıcaklık beklenen değerin çok altında şu anda 3,5 derece
-
Son 2 foto Hasa Dağı mı hocam? KarSever68
Müsaden varsa fotoları aile grubumda paylaşabilir miyim?
evet fotoğraflar hasandağından tabikii paylaşabilirsiniz
-