Bursa hayal kırıklığı gerçekten..
Çok fazla nem var
Bursa hayal kırıklığı gerçekten..
Çok fazla nem var
GabelBerg10 usta fotoğrafla bizi
Fotoğraf çekemiyorum hiç birşey gözükmüyor abartısız söylüyorum gördüğüm hatırladığım en şiddetli tipide ilk ikiye rahat girer.
Güzelim rüzgar yağışsız geçiyor. Yağışı yakalasak şimdiye 5-10 cm olmuştu. İnşallah bugünden itibaren birşeyler alırız yoksa durum oldukça kötüye gidiyor
Fotoğraf çekemiyorum hiç birşey gözükmüyor abartısız söylüyorum gördüğüm hatırladığım en şiddetli tipide ilk ikiye rahat girer.
Hocam güneye kütle takviyesi acil
maşallah
GabelBerg10 sizin istasyon tipiden karı algılayamıyor galiba her gördüğümde çok bulutlu diyor Bu arada evet ben de böyle bir tipiye daha önce şahit olmadım desem yeridir
GabelBerg10 usta vortex ne zaman giriş yapmaya başlar acep
Yerli blizzard Susurluk usulü
Hocam madem olmayacaktı neden olacak gibi oldu ?
Bünyamin sürmeli duygularımızla oynadın hani 3-4 günlük sistemde 50-60 cm alacaktık? Duygularımızla oynadın resmen 😥😂😂
Hocam madem olmayacaktı neden olacak gibi oldu ?
Yağışı yakalayamadık. İnan can sıkıcı olay. Herkes tipiden koparken biz kuru kuruya rüzgarın sesini dinliyoruz
GabelBerg10 bursa niye böyle oldu ya valla uyuyacağım senin videoyu gördüm onu izliyorum dkfnckdndk aşırı canım çekti
Yerli blizzard Susurluk usulü
Kendimi bildim bileli o otobüs orda Eğer yanlış bilmiyorsam
Bursalı arkadaşlar tepkilerinde haklı Bursa merkezde çiğ noktası halen artılı değerlerde.Bu da demek oluyor ki Balıkesir’den doğuya yeteri kadar soğuk akışı sağlanamadı.Bursa üzerinde modellerin çuvalladığı bir etken bir yağışın etkisi iki sıcaklığın yeteri kadar düşmeyişi.Moral bozarak devam etmenin bir anlamı yok sıfırdan başlarmışcasına takibe devam
Bizi yaşamadıklarımız değil yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız bitirdi diyebilir miyiz hocam 😆🙃
GabelBerg10 sizin istasyon tipiden karı algılayamıyor galiba her gördüğümde çok bulutlu diyor
Bu arada evet ben de böyle bir tipiye daha önce şahit olmadım desem yeridir
Tipi istasyonu vurdu saatler yağış göstermiyor .Anlık hamlelerle rahat 70km’i buluyor rüzgarın şiddeti.
Bursalı arkadaşlar tepkilerinde haklı Bursa merkezde çiğ noktası halen artılı değerlerde.Bu da demek oluyor ki Balıkesir’den doğuya yeteri kadar soğuk akışı sağlanamadı.Bursa üzerinde modellerin çuvalladığı bir etken bir yağışın etkisi iki sıcaklığın yeteri kadar düşmeyişi.Moral bozarak devam etmenin bir anlamı yok sıfırdan başlarmışcasına takibe devam
Hocam çok güzel söylüyorsun da yıllardır hep sistemleri kusursuza yakın alırken bu denli çuvallama tuhafımıza gitti ister istemez
Neyse arkadaşlar bu kadar takip yeter belli ki olmayacak bu sefer de pas geçiyoruz iyi geceler herkese
ALTIEYLÜL 06 Şubat - 03.22(Yükseklik: 110m) |
-1,6 | 0,1 | 36 | 94 | 1001,9 | 1015,6 |
Radar nöbetine devam
İnat ettim, uyku yok