Erdek'i bugün tutabilene aşk olsun -0,6°
Hocam valla imrenerek izliyorum bursada yağış var ama örtü yapacak kadar çok değil
Erdek'i bugün tutabilene aşk olsun -0,6°
Hocam valla imrenerek izliyorum bursada yağış var ama örtü yapacak kadar çok değil
GabelBerg10 usta sen dışardasın galiba normalde senden fotoğraflar evin içinden ya da mahalle aralarında gelirdi
Hocam ben yıldırımdayım şuan burasi 90 rakım burda araba üstleri çimler beyazladı.
Benim de rakım o civarlarda ama denize biraz yakınız ondan kaynaklı herhalde.
yarın saat 5te bursadan boluya yola çıkacağım yine sormuştum ama değişen bir şey oldu mu acaba gidebilir miyim?
Edirne/Uzunköprüde kar yağışı görmek mümkün mü bu gece veya sabah ?
Valla helal olsun .. Daha da artsin insallah.
Darısı size hocam sizden de bekliyoruz haberleri
Hocam inşallah en kısa sürede hareket başlar darısı size diyelim
deletix hocam Bandırma'yı merak ettim valla fotoğrafları bekliyoruz
Darısı size hocam sizden de bekliyoruz haberleri
Hocam inşallah en kısa sürede hareket başlar darısı size diyelim
İnşallah hocam gelen yeşil kütle maviye dönüyor nazar hep nazar
Edirne/Uzunköprüde kar yağışı görmek mümkün mü bu gece veya sabah ?
Yarın sabah saatlerinde çok hafif-orta kuvvette bir geçiş olabilir. Onun dışında önemli bir beklenti yok
Şuan rakım çok önemli mesela Çekirge taraflarında kar tutmuş ama biz daha alçakta olduğumuz için henüz örtü yok
-0,1 devammm
Şuan rakım çok önemli mesela Çekirge taraflarında kar tutmuş ama biz daha alçakta olduğumuz için henüz örtü yok
210 rakımı var çekirgenin,benim bulunduğum konumun ise 287 rakımı var.Bulunduğum konum dağdan 2 cadde aşağısı ve doğru düzgün kar yağışı bile yok.
Bugün için tahminimizin aksine ilerleyen bir durum yok. Yarın için tahminimiz ile gerçekleşen arasında küçük farklar olabilir.
Enes Güleç(17) hocam yarın için bursada yağmura yada kky dönme söz konusu mu biraz ipte gibi
Çanakkale de tatil kervanına katıldı.
merkeze tekrardan yağış ne zman başlar sabah sıkıntı olur mu sence esenlerde sabah iş varda
Enes Güleç(17) hocam yarın için bursada yağmura yada kky dönme söz konusu mu biraz ipte gibi
Sadece öğlen saatlerine doğru kky görülebilir, yağmura dönmesini beklemiyorum merkez adına.
Sadece öğlen saatlerine doğru kky görülebilir, yağmura dönmesini beklemiyorum merkez adına.
Teşekkürler hocam yorumunuz için
merkeze tekrardan yağış ne zman başlar sabah sıkıntı olur mu sence esenlerde sabah iş varda
Gece 3 civarı başlamasını bekliyorum sabah 6-12 arası yağışın en etkili olduğu saat, belki sıkıntı olabilir.
Gece 3 civarı başlamasını bekliyorum sabah 6-12 arası yağışın en etkili olduğu saat, belki sıkıntı olabilir.
4 mevsim lastik var bakalım hayırlısı
Enes Güleç(17) Hocam bu gece yağış kuvvetlenecek mi Bursada ? Şuan kar taneleri uçuşuyor sadece