Belli ki arkadaşın trollükten başka amacı yok daha yeni üye olmuş yazdığı ilk mesaj "bir daha İzmir'e kar yağmaz" sonrası ona buna ahkam kesme mesajları. İzmir'de bile oturmuyor olabilir. Sinir bozucu olması geçtim en başta burada veriler atan, bir şeyler takip eden hepimize saygısızlık. İzmir'e kar yağmayacaksa bir daha bu foruma niye üye oldun 😀

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşa işlem yapılmıştır iyi forumlar.
Teşekkür ederiz şimşek hızında yetiştiğin için
-
- Official Post
Böyle mesajlara alıntıla yapmadan bana bildirin işlem yapalım. Hem sayfa kirlenmez hem sinirleriniz bozulmaz. Yav he he yazan birini çokta dikkate almamak lazım. Bitmiyorlar:)
-
Banlanmak için kayıt olmuş arkadaş
-
Bucada hava kapattı fena poyraz fırtınası var
-
12 sindeki sistemde gfs öğle güncellemesinde bu sefer çok güneye kaydırdı anlaşılan bu değişecek çok
-
Bana da öyle gelmişti uçuşuyor gibi ama sıcaklıklar yüksek henüz modeller de neredeyse hiç yağış vermiyor malesef. Yine kuru soğuğu yedik.
Bu sıcaklıkta da kar yagabilir.bildigin gibi dewpoint sıcaklığı uygunsa.Soma için önemli olan artık deklerin kuvveti ve yönü.cok bir beklentim yok ara sıra havada gorsekte yeter.
-
Soğuk ile ilgili çok skıntımız yok gibi tek sorun yağış oda bu izobar dizilimi ile çok zor poyraz koridoru acılıyor üstümüze
-
GFS indirecek ama ortada Azor yok
-
Üstümüzdeki soguklara bakın. İnanılmaz gercekten. Şunu kaçırmak 2018 den daha çok koyar...
-
Tunustaki 1010 hızlı doğularsa indirebilir de ben o vadeden ziyade küçük ull ye odaklandım
-
Gerçekten büyük bir potansiyel görünüyor Şubat'ın 20'sine doğru. Umarım yakalarız ve bir efsane yaşarız.
-
Şu parazitler herşeyi mahvediyor olmasalar Azor İskandinav yükseği ile birleşir ne var ne yoksa üstümüze iner
-
Azor sadece İspanya'dan 1020-1025'lik bir destek atsa ve İtalya'ya kol uzatsa yeterli bence şahsen çok aramıyorum Azor kuvvetlendiği zaman Ege denizine kol atıp bize kuru Yunan'a dek yedirmekten başka bir şey yapmıyor.
-
Dediğim ab doğuladı Azor yükseliyor şimdi ab ile canavarın bağlantı kurması lazım
-
Efsane çıktı sunabilir
-
Dediğim ab doğuladı Azor yükseliyor şimdi ab ile canavarın bağlantı kurması lazım
Bağlandın şimdi soğuğu vakumla
-
İndirecek kuzeydeki depo çok güçlü Avrupa genelinde yüksek basınç var ama çok değişecek o yüzden sevinmek veya üzülmek için çok erken
-
Azor yine yükseliyor
-
Soğuğa bak be
-