Beklenti oluşturmak istemiyorum ama Perşembe sabah havada görme ihtimalimiz var, 1-2 gün daha geçsin bakalım yine.

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Olay budur sinerji
-
-
Olay budur sinerji
Şimdi de 15 güne umut ediyoruz
-
Buca 360 MT de varmıdır bı şansımız:)
-
Şimdi de 15 güne umut ediyoruz
Hocam amacınız nedir anlayamadım?
-
Bize yağmıyorsa kimseye yağmasın
-
Bu tahminci arkadaşlar her sene benzer soğuk hava dalgasını görünce 7-8 gün kala izmire kar gelebilir tarzı açıklamalar ama genelde o ab kıbrısta olur ama onu önemsemezler sonra bakalar 3-4 gün kala yağış yok tabi sistem iptal derler izmir için oysa 7-8 gün öncede o yağış yoktur zaten, sanki son anda bozmuş gibi açıklama yaparlar .Forum arşivinde <bünyamin sürmeli kar izmir > veya sosyal medyada diye arattığımızda bir çok sefer aynı demeçleri verdiğini görüyoruz .Gerçekler ise bölge için 8 yıldır ne manisa ya ne izmire ne de aydına kar yağmadığıdır .
-
Bu tahminci arkadaşlar her sene benzer soğuk hava dalgasını görünce 7-8 gün kala izmire kar gelebilir tarzı açıklamalar ama genelde o ab kıbrısta olur ama onu önemsemezler sonra bakalar 3-4 gün kala yağış yok tabi sistem iptal derler izmir için oysa 7-8 gün öncede o yağış yoktur zaten, sanki son anda bozmuş gibi açıklama yaparlar .Forum arşivinde <bünyamin sürmeli kar izmir > veya sosyal medyada diye arattığımızda bir çok sefer aynı demeçleri verdiğini görüyoruz .Gerçekler ise bölge için 8 yıldır ne manisa ya ne izmire ne de aydına kar yağmadığıdır .
hocam size daha da üzücü bir şey söyleyeyim. Aydında 8 değil 12 yıldır kar yağmıyor. (Bu kışı da boş geçirirsek 13 olacak.)
-
Diğer konularda sistemin 2 gün kala nasıl kuş olduğuna şaşıranlara bir İzmir'li olarak tepkim
-
Hiç ümit vermedi size 😅
-
Bir soru: Aynı anda hem SSW ısınması hem de zonal rüzgarlarının yavaşlaması yaşanırsa ne olur
-
Ortalık karışır
bi de üstüne NAO yu düşürdük mü kaymaklı ekmek kadayıfı
-
Biz işleriz bu şans bizde olduğu sürece sadece
-
Batı Avrupa-İtalya bu tür sinoptiklerde daha şanslıdır İtalya olsun bizim olsun
-
Şuanki sinoptiklerde azorun a'sı yok azor olmadığı sürece şansımız olmaz
-
Şuanki sinoptiklerde azorun a'sı yok azor olmadığı sürece şansımız olmaz
NAO'nun aşırı negatife gitmemesi lazım, nötr ile hafif negatif arası idealdir.
-
SSW bize yaramıştır hep 2021 çok iyi örnek
-
Ortalık karışır
bi de üstüne NAO yu düşürdük mü kaymaklı ekmek kadayıfı
Aşırıya düşmedikçe güzel şeyler olur, ama en önemlisi şu anda dua edin NAO sakın negative inmesin. AO nun negative (aşırı olmamak kaydı ile) inmesi yeterli olur bizim için. Veri sayfasına da attım veriyi ( ECMWF) skandi yükseği garanti gibi, zaten sabahki güncellemede de denemeler başladığını gördünüz. NAO nun neden negatife inmesini istemiyorum, kısaca SOĞUK depomuz dolu kalsın diye.
-
İtalya masadaysa biz de masadayız ama 2018 gibi bir kaçırış da çok üzer bizi Balkanlar üstünden gidip Adritatik'e değsin Mora'da siklon patlatsın doğulayarak gelsin 10 numara olur.
-