Bu detaylı radara nerden bakiyoruz
Posts by TolgaAkca
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Buca hava kapattı nemleniyo tam kar havasi var
-
Sapanca 220 rakım bu gece ve yarın kar olurmu
-
Buca 360 MT de varmıdır bı şansımız:)
-
Metogramdan baktım yağış anında cunartesi 1000 1200 arasına düşüyor kar sınırı
-
Cumartesi spil ve boZdagda kar yaparmi
-
Bozdağ kayak merkezine geldim 1550 rakımda kar kalmamış tarih 18 Ocak iklimler çok değişti hava günlük güneşlik 10 derece Bozdağ
-
Bozdağ'da zaten ne derece gösteren termometre yapılır ne bir kamera yapılır ve arkadaşlar Allah rızası için şuraya bir bakım yapılsın nasıl bir yol izleyeceksek izleyelim bir kamera konulsun her taraftaki bütün bölgelerdeki kayak tesislerinde kamera var bir tek bizde bozdağ'da spil'de yok buralarda kamera konulması için istekte bulunalım.
Evet hem Bozdağ hem spil kamera olsa bide sıcaklık istasyonları düzgün çalışsa çok iyi olur
-
Zirve dışında spile yağacağını sanmıyorum çünkü sıcaklık sürekli sabit
Evet takılı kaldı 2 derecelere düşse kara donermi acaba diğer şartlar uygunmudur
-
Bu gece spil yada bozdagda kar sınırına dusermi spil 4.5 takılı kaldı 300 MT de bile hava 6 derece bozdagda ise istayson arızalı heralde sıcaklık görünmüyor
-
Spilde bu gece kara cevirirmi
-
Arkadaşlar düzcedeyim çok yoğun kar var bokuya gidicem cesaret edemedim Bolu yolu nasıl bilgisi olan geçen varmı acil Düzce her yer kar yazlık lastiklerle boluyu gelebilirmiyim
-
Cumartesi gece izmirden yola çıkıcam Karabük temi yoksa nevşehirdemi pazar günü daha çok kar görürüm
-
Pazar sabah erken saatlerde Bolu üzerinden Karabük Safranbolu’ya gidicem yolda sıkıntı olurmu zincir vs gerekirmi yoksa temizliniyormu yollar sürekli
-
Pazar sabah erken saatlerde Bolu üzerinden Karabük Safranbolu’ya gidicem yolda sıkıntı olurmu zincir vs gerekirmi yoksa temizliniyormu yollar sürekli
-
2017 İzmir için kötüydü ne yazık ki
fakat konumum Akhisar adına çok çok iyiydi 10-15 cm kar almıştık ve günlerce yerden kalkmamıştı ciddi soğuktu. Ah izmirim bir alsa doya doya
İzmir için demiyelim hocam bucada efsane kar yağdı o gün
-
Bozdağda gece veya yarın sabah kar olasalığı varmıdır?
-
Pazartesi Edirne Kırklareli çevresinde kar olasılığı Varmı ?
-
Ödemiş gölcük 1050 rakım pazar kar olurmu?
-
sabah İzmirden yola çıkıcam kar için neresi daha şanslı Dursunbey, emet ,büyükorhan,Harmancık ? Ve yarın saat kaçta kaç arası yağış en yoğun Marmara güney ve doğusunda