Kar görmek haram oldu valla

Marmara Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
41 tayfa yeni kütle geliyor içinde Turuncu da var en çok Derince-Körfez hattını etkileyecek
-
Bir cisim yaklaşıyor efendim
-
Hocam tam sana geliyor 40 dk ye kopar
-
İstanbul'un en batısından öyle bir kütle vuracak ki eğer aşağı enlemlere doğru sarkarsa fena şeyler olabilir
-
İzmit Derince körfez, yarım saate güzel bir kütle geliyor. İzlemesi keyifli olacaktır yoğunluğu da yüksek. Sıcaklıklar uygun tutması için de. Düşen tane yapışır. Kahve için su ısıtalım
-
Ay ortasındaki sistem ihitmali de kalmadı. ilk ve son sistemimiz bu ben işteyken güzel kar yağmış ben göremedim. şuan ince örtü duruyor.
-
Aristokrat hocam o zonal rüzgarlar verisinin linkini paylaşabilirmisiniz acaba ?
Pc 'de değilim hocam hava ile çoğu link pc de kayıtlı, telefonumdakiler ile idare et. Aynısı zaten.
-
Ay ortasındaki sistem ihitmali de kalmadı. ilk ve son sistemimiz bu ben işteyken güzel kar yağmış ben göremedim. şuan ince örtü duruyor.
Hocam ay ortasında ki sistem için hala ihtimaller var, ihtimal kalmadı diye bir durum yok. Şu anda modeller öngöremiyor çok normal. Ayın 10'unda biraz daha netleşir. 92h içine çekmedikçe çok şey oynar daha.
-
İzmit Derince körfez, yarım saate güzel bir kütle geliyor. İzlemesi keyifli olacaktır yoğunluğu da yüksek. Sıcaklıklar uygun tutması için de. Düşen tane yapışır. Kahve için su ısıtalım
Ben de kahvemi alayım hocam. Ölümlü dünya karsız kış. Her ihtimal var. Bari bu gecenin tadını çıkaralım
-
O sistem için endekslere zonal rüzgarlara bakmak şu an için yeterli modeller çok değişecek dün nasıldı bugün nasıl yarın da farklı olacak
-
GFS GECE;
-
Bu kadar kötü geçen kışın sonunda sağlam sistem çok zor ihtimal. benim beklentim yok. olursa da güzel olur ne diyelim
-
İstanbul'un en batısından öyle bir kütle vuracak ki eğer aşağı enlemlere doğru sarkarsa fena şeyler olabilir
Son durum nedir var mı, rotası bize denk gelen, yolda olan.
-
kütle güneye indikçe zayıflıyor
-
Son durum nedir var mı, rotası bize denk gelen, yolda olan.
Hocam kütlelerin yönü bize doğru dönmeye başladı ama denizi güç kaybetmeden geçmesi lazım. Yoksa kırıntı halinde kalıyor kar serpiştiriyor sadece
-
Umuttepe kamerası harika
-
-
Bu arada Erdek'te kar yağışı başladı
-
Bu arada sıcaklık çok yüksek kalıyor daha etkili kütleler gelmesi lazım düştüğü gibi eriyor
-