benim için beklediğim gibi oldu sistem 850hpa da -8 anca bu kadar olur zaten
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
O yol normalde de gitmiyor akşamları İstanbul’un en sıkıntılı noktalarından biri
Hergün kullandığım yol, evet sıkışık özellikle Esenyurt a giriş kısmı, ama benim bahsettiğim yolun hiç gitmememesi, her zaman yaşanan bir durum olsa buraya neden yazayım 😂
-
Yeni kütleler patlamaya başladı Şu kütle yakınlaştıkça giderek güçlenebilir.
-
- Official Post
-
rüzgar çok fena üşütüyor burnum kızardı nasıl 3.5 derece hayret
-
Öğlen Aydostan Görüntüler Çok Güzeldi Bir Daha Ki Sistemde İse Evimin Önünden Atarım İnşallah
-
Silivri Kadıköy son durum
-
Bugünkü havanın kar yağıp yagmama konusunda kıyılara yaptığı muamele
-
-
Kadıköy bütün Silivrinin hakkını sömürüyor kardeşim böyle bir şey olamaz ya. Kadıköy kapatılsın burada yağmur yağıyor delirmemek elde değil.
-
Kadıköy bütün Silivrinin hakkını sömürüyor kardeşim böyle bir şey olamaz ya. Kadıköy kapatılsın burada yağmur yağıyor delirmemek elde değil.
Delirmeye gerek yok hocam, yarin eriyip gidecek sonuçta. Büyük bir sistem olsa neyse, bundan olsa olsa sistemcik olur
-
Delirmeye gerek yok hocam, yarin eriyip gidecek sonuçta. Büyük bir sistem olsa neyse, bundan olsa olsa sistemcik olur
Eriyip gitsin ona da razıyım şöyle 1 cm bir cıvık örtü görsem bana yeter
-
Eriyip gitsin ona da razıyım şöyle 1 cm bir cıvık örtü görsem bana yeter
Kasım ayında örtü almamış mıydınız siz
-
Kasım ayında örtü almamış mıydınız siz
20 30 dakika yerde kaldı çimlerin üstü tutmuştu sadece
-
Arkadaşlar yağışın etkinliği gece yarısından sonra da sürecek mi,yani sabahlamaya değer, uykusuz kalmaya değer görüntüler yaşar mıyız ? Ona göre ufak bir plan değişikliği yapacağım...
-
Beklediğim gibi bölgemde şakır şakır yağmur aldık genellikle. MGM yoğun karlı göstermiş bir de komedi.
-
Burada şakır şakır yağmur yağıyor..
-
Beykoz grupel yağış etkili.
-
Boğaza kütle geliyor yanlış gormuyorsam
-
Graupel yağış geldi bir anda sağlam yağıyor
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!