Alemdağ bile şakır şakır yağmur alıyorsa daha düşük rakımlı bölgeleri hayal edemiyorum.
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Cold efso nerelerde?
-
Aydos zirvede kar var mı?
-
Tabiki var. 😂 Evden çıkarken konumunda da yoğun kar ve örtü vardı. Kartal 200 m.
-
Çekmeköy'de denize giriyoruz...
-
Cold efso nerelerde?
Banlanmış galiba bu arada saat 6 dan sonra falan koşullar düzelince daha iyi olucak gibi şimdilik bişi beklemek doğru değil.
-
Aydos 200-250 rakımdan sonra bembeyaz
-
-
Arnavutköy habibler de kar yerleri tutuyor saf kar yağışı var
-
Akşam ve geceye doğru kütleler Başakşehir İğneada arasına kayıp bant haline akmaya başlayacak
-
Ferhatpaşa 210 rakım da dahi yağış bırak kar yağışına dönüşmeyi graupel’e dahi zor dönüyor. 18 saatlik periyot fiyasko diyebilirim akşam-37 girdiğinde soğuk arttığında bir de duruma bakmak lazım.
-
Konumumda ambiyans oluşuyor kar ha geldi gelicek gibi oluyor ama ne kar ne yağmur var. 😏
-
Arabaya binip gitsem 5dk sürmeyecek 5 dakikalık mesafede yağmur var çam ve sakura hastanesinin orada kar var.
5 dakikalık yolda (araba ile) bu kadar fark olması insanı üzüyor... -
Sancaktepe yenidoğan 130 rakım şakır şakır kky
-
Ferhatpaşa 210 rakım da dahi yağış bırak kar yağışına dönüşmeyi graupel’e dahi zor dönüyor. 18 saatlik periyot fiyasko diyebilirim akşam-37 girdiğinde soğuk arttığında bir de duruma bakmak lazım.
Bizim burada sürekli graupel ile başlayıp saf kara dönüyor hocam
-
Dediğim gibi aydos zirve sistem sonu efsane kar alacak.
-
Mis gibi kütleleri kuvvetli sulu kar olarak alıyoruz
-
Çok güzel yağış var. Gerçekten insan üzülüyor şu yağışı kar olarak alamadığımıza
-
Sabah onu demiştim hocam Kayışdağı 438 rakımda dümenden beyazlık bile yoktu şok oldum
-
Yağışın cinsi yağmur bakalım akşama doğru neler olacak.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!