Sıcaklık kar seviyesinde Karadeniz deli gibi çalışıyor hafiften turuncuya çalan kütleler yaklaşıyor. Mekan seyre hazırlanmış bekleyen hf üyelerinin aldığı zevk

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Mikdat Kadıoğlu resmen milletin aklıyla dalga geçmiş. Bunlara Meteoroloji Mühendisi diyenin aklından şüphe etmek lazım. Adam resmen yağış bile olmayan,windyden aldığı hava tahmin grafiğini paylaşmış. Gülünç bir durum gerçekten. Hadi kuvvetli yağış var da kar olmaz desen neyse
Yağmur da mı yok bu ne
-
- Official Post
Ben böyle sistemlerde her türlü süprize açık olduğunu düşünüyorum. O yüzden ne model ne tahmin ilgimi çekmiyor şuan. Radarı açıp kahvemi yudumlayacağım.
-
Aydos sadece Poyraz yüzünden şanssız bu arada. Sıcaklık sorunu olmaz orada 330 metre olduğu için. Dikey hareket ile net kurtarır.
Zirve 537 metre. 330 etekleri. Aydos sıcaklık problemi yaşamaz. İki gün boyunca yerde örtü olur.
-
GFS Şubat ikinci hafta sisteminde ısrara başladı. İlk verdiğinde soğuk girişi muazzamdı ve sistem uzun süreli olacağı benziyordu. Son çıktılarda ise sıcaklık yine sınırda bir sisteme işaret ediyor ve vurkaç sistemine dönüş oldu. Hiçbir şey olmasa bile mutlaka bir şeyler olacak gibi ☺️ diyagramı çok merak ediyorum atabilecek olan var mı?
-
Zirve 537 metre. 330 etekleri. Aydos sıcaklık problemi yaşamaz. İki gün boyunca yerde örtü olur.
Oradan daha şanslı olan yer kuzeye yakınlığı ile Çekmeköy tepesinin (440m) arka tarafları ile Resadiye tarafı.. yarın akşam çıkıp durumu bildiririm:)
-
Arkadaşlar rakım nereden bakılıyordu
-
Istanbul topographic map, elevation, terrainVisualization and sharing of free topographic maps. Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34126, Turkey.en-hk.topographic-map.com -
-
Turkey topographic map, elevation, terrainVisualization and sharing of free topographic maps. Turkey.en-gb.topographic-map.com -
-
aykut hocam konumum 61 mt sizce nasıl olur (eyüpsultan)
-
- Official Post
DEK bantlarına bağlı.
-
Hocam gözün kulağın bende olsun okçular tekkesindeyim karşımız eyüp sultan sayılır bizim buraya yağarsa bilki orayada yağar
-
20m rakım pendik sahil. kky'dan fazla bir şey beklemek ayıp olur benim için
-
ümraniye olarak beklemedeyiz
-
- Official Post
-
- Official Post
MGM salı günü içinde yoğun kar demiş.
-
Hocam gözün kulağın bende olsun okçular tekkesindeyim karşımız eyüp sultan sayılır bizim buraya yağarsa bilki orayada yağar
tamamdırrr hocam sendeyimm😂
-
MGM uçmuş bence hocam, şehir geneli yağmur alırız, arada kar yağsa da tutmaz kafasındayım, hiç beklentiye girmiyorum. Sonra üzülen yine biz oluyoruz.
-