ECMWF'de 1 derece daha düzelme olursa 5 10 cm arası bir kar örtüsü olası.
Kendi konumun için diyorsan bence zaten alırsın İstanbul geneli için zor
ECMWF'de 1 derece daha düzelme olursa 5 10 cm arası bir kar örtüsü olası.
Şu görüntüyle ben bile alamam anca yağmur yağar. 1 1.5 derece kadar daha düzelme olursa cıvık örtü olur 5 cm ile 10 cm arasında bence.
Wortex heyecanını yaşadım ama o zamanda forumda üye değildim 🤣
Umarım buradada o heyecanı yaşarım.🤲❄️
yağmura döner bu
23 Ocak.. Dekler gelmeden yarım saat önce.. ❄️❄️
arkadaşlar merakımdan soruyorum hiç -36 ların bize akma ihtimali yok mu sıfır mı coğrafya olarak tarihte hiç böyle bir şey oldu mu acaba
-36 Gelmiş olsa boğazın üzerinde kayak yapar millet. Ancak biz orta kuşakta olduğumuz için -36 olasılığı imkansıza yakın bir şey.
Ancak %100 imkansız asla diyemeyiz kapıyı çok az da olsa açık bırakmak gerekir. Dünya mini bir buzul çağına geçerse -36 işte o zaman orta enlemlere yani Ülkemize inebilir.
-36 Gelmiş olsa boğazın üzerinde kayak yapar millet. Ancak biz orta kuşakta olduğumuz için -36 olasılığı imkansıza yakın bir şey.
Ancak %100 imkansız asla diyemeyiz kapıyı çok az da olsa açık bırakmak gerekir. Dünya mini bir buzul çağına geçerse -36 işte o zaman orta enlemlere yani Ülkemize inebilir.
Dünya gözüyle bi görmek isterdim...
Wortex heyecanını yaşadım ama o zamanda forumda üye değildim 🤣
Umarım buradada o heyecanı yaşarım.🤲❄️
Wortex İstanbul ' da 3 ilçeyi en çok etkilemişti. Başak şehir - Arnavutköy - Mahmutbey ( Bağcılar ) hattı. Muazzam bir yağış olmuştu. Sokaklar resmen kuzey kutbuna dönmüştü. Tipi ve Fırtına çok ama çok etkili olmuştu.
Buda 24 ocak 2022 bizim manzara...
Dünya gözüyle bi görmek isterdim...
Emin ol ki bu forumdaki tüm kar sever arkadaşlar öyle bir sistem görmek ister. Ben -36 ile kıyaslanmaz ama 1987 ' de küçükte olsa bir kar resitali gördüm. İnşallah herkese nasip olur.
Gün boyunca her yerden 2 yıl önceki Anıların bildirimini alınca bu şekil olduk
Wortex İstanbul ' da 3 ilçeyi en çok etkilemişti. Başak şehir - Arnavutköy - Mahmutbey ( Bağcılar ) hattı. Muazzam bir yağış olmuştu. Sokaklar resmen kuzey kutbuna dönmüştü. Tipi ve Fırtına çok ama çok etkili olmuştu.
Hocam, Avcılar bile muazzam bir yağış aldı vortex sistemi sayesinde. İnanılmaz bir örtü oluştu, yer yer yarım metreyi aşan kalınlıklara ulaştı (belki daha fazla). Süper bir sistemdi.
Gün boyunca her yerden 2 yıl önceki Anıların bildirimini alınca bu şekil olduk
Yaşandı
24 Ocak Vortex canlı yayını paylaşayım o zaman. Bu sene de canlı yayın açmak dileğiyle.
https://www.instagram.com/p/CZIIXO1h7kK/
Berkay34 Tam 2 yıl önce bu zamanlar Çamlıca tepesi anıları
Benimde kar fotoğrafı atasım geldi 😁
24 Ocak Vortex canlı yayını paylaşayım o zaman.
Bu sene de canlı yayın açmak dileğiyle.
![]()
https://www.instagram.com/p/CZIIXO1h7kK/
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!