Konumum iki saat içinde 12 dereceden 3.5 dereceye kadar düştü. Yağış kesmez ise her an kky başlayabilir
Posts by Olcayto
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Güneşli ' de oldukça sert esen rüzgar var özellikle öğleden sonra rüzgar şiddetini arttırdı.
Henüz yağış yok beklemedeyiz ...
-
Bünyamin Sürmeli İstanbul için Perşembeyi Cumaya bağlayan gece kar yağışı beklediğini biraz önce Youtube kanalında paylaştı.
Anadolu yakasının iç ve yüksek kesimleri daha yoğun olmak üzere saatler seviyesinde İstanbul ' da kar ince bir örtü yapabilir deniyor.
Bekleyip göreceğiz bakalım. Güneşli semtinde ikamet eden biri olarak ben örtü beklemiyorum ancak Cuma sabahı havada
kar görme şansım olabilir. Ne diyelim bu da bizim için Nisan ayında hoş bir sürpriz olacak gibi duruyor
-
İstanbul Karayeli sever kısa zamanda yağış kara çevirir bu durumda Avrupa yakası kara erken veda ederken genellikle Anadolu yakası tatmin edici kar alır. Tecrübe ile sabittir. Herkese iyi geceler
-
Güneşli ' de 1 saat kadar önce grupel geçişi oldu hava oldukça kapalı ve soğuk
-
Final olmaya bilir. Nisan 2. Haftası acaba dedirtiyor.
1987 kışına şahit oldum ayrıca Nisan ayında da İstanbul ' da kar görmüşlüğüm var. Yağarsa hiç şaşırmam
İstanbul sürprizi sever
-
Güneşli ' de yağış tamamen kara döndü. Konumum ' da şu anda yoğun tipi var
böylelikle MGM bir kez daha yanılmış oldu.
-
Güneşli ' de KKY başladı arada bir lapa lapa kara dönüyor.
Mart ayında havada da olsa kar gördük ya buna şükür diyelim
Muhtemelen kar
ilerleyen saaterde Anadolu yakasına da kar ulaşacaktır.
-
Merak etme yarın MGM ' de konumun için kar ikonu görmeye başlarsın.
-
ECMF ile GFS her zaman olduğu gibi ayrı telden çalmaya devam ediyorlar.
Birisi yazı getirmiş birisi kışı bakalım bu savaşın galibi kim olacak ?
-
Mart 6 - 7 gibi yeni bir sistem gelir mi acaba ufaktan emareler var ama henüz kouşmak için çok erken
-
Güneşli ' de 1 saat önce başlayan kar yolları tekrar beyazlattı. Buzlanma olduğu için düşen kar erimiyor
-
-
Bende camlıkahveye yakınım rakımı yüksek yani 100 civarı. Bununla bence çok alakası yok şuan ki durumun. Tamamen rüzgar yönü ile alakalı. Ama güneşli, soğanlı çok yakın yani
DEK işi tabi birazda şans işi ama mutlaka oralarda sabaha kadar kara gömülür
iyi geceler
-
Bağcılar Güneşli ye kadar indi kütle, Bahçelievler Soğanlıya gelemiyor. Ben bu işten bişey anlamadım. Şaşkınım. Sanki orda bir hat var geçemiyor
Güneşli ' de oturuyorum konumumda rakım 115 metre belki rakım etki ediyor olabilir. Özellikle DEK yağışlarında Güneşli Meydan ve Mahmutbey tarafları rakım 110 - 145 metre arası değişir güzel kar alır.
-
Güneşli ' de çatılar ve arabalar bembeyaz oldu
yoğun tipi şekilde yağış devam ediyor
-
Kızımı okula bıraktım saat 08:30 civarı bir tarafta güneş varken havanın bir karafı atmış olduğun fotoğraf gibiydi yaklaşık yarım saat sonra da kuvvetli kar yağışı başladı. Darısı sizlerin başına diyelim
-
Güneşli ' de yaklaşık 1 saattir kar yağıyor
çocuklar okula da gitti inşallah yollarda sıkıntı olmaz.
-
Güneşli ' de yağış öğleden sonra sulu kara çevirdi.
gece kara döner mi acaba
-
Reis bi güncellensin önce bi sabret
Güncelleme gecikmiş bu gece saat 22:00 ' ye kadar hep olurdu. Ben sabahkine bakmışım
bekleyelim bakalım. Uyardığın için sağol