Bardak ve termometreyi önceki yıllarda kazanmıştım, bu yılda tamamen neon lamba için katılım sağlayıp biletleri almıştım. İsabet etmiş birisine. Teşekkürler

HF 2024 Özel Yılbaşı Çekilişi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yıllardır çekilişlere katılırım genellikle hiç kaçırmazdım ilk defa büyük ödüllerden birisi çıktı ve geçen seneden beri termometre almayı çok istiyordum ama bir türlü alamıyordum bu sene termometrenin çıkacağını hiç düşünmedim 300 500 milyon puan çıksa kâfi diyordum ama termometre çıktı. Çıktığını öğrenince mutluluktan uçtum forum yöneticilerine çok teşekkür ederim
-
5546 - 10.000.000 HF
5619 - 10.000.000 HF
5707-10.000.000 HF
7167- 25.000.000 HF
Benim de payıma bu düştü biletlerden
Bu keyifli ve eğlenceli uygulamayı planlayıp organize eden Samet kardeşime ve tüm katılımcılara teşekkür ederim , 2024 Aralık ayında görüşmek üzere
-
Büyük ödülleri kazananları tebrik ederim 🥳 İlk çekilişimi iki ödülle taçlandırdım. Darısı seneye büyük ödüllere. Aralık sonlarına doğru katılmış olsam da oldukça keyifli vakit geçirdim 🤩 Emeklerinize sağlık Samet hocam
-
Kazanan tüm değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu güzel ortamı oluşturan Yönetim ekibine teşekkür ederim.Aralik ayında yine çift dikişlere devam IMG_4903.gif
-
Samet hocam market ne zaman açılacak bari puanları harcayalım
-
Önceki çekilişlerde HF puanlar kazanmıştım,bu sene ilk defa büyük ödül özel termometreyi kazandım.Bizlere yeni yıla girerken böyle heyacan yaratan yönetime teşekkür ederim.
-
Bardak ve termometreyi önceki yıllarda kazanmıştım, bu yılda tamamen neon lamba için katılım sağlayıp biletleri almıştım. İsabet etmiş birisine. Teşekkürler
Şu kadar şanslı olacaksın işte biz de amortilerle teselli buluruz belki
-
Şu kadar şanslı olacaksın işte biz de amortilerle teselli buluruz belki
Termometre yarışma derecesinden, bardak yine yılbaşı biletinden gelmişti. Şimdi koleksiyon tamamlandı, bütün şansımı Hava Forum'da kullanmış olabilirim
-
Kardeşim tebrik ederim, güle güle kullan inşallah
Sağol abim
-
Samet Hocam bardağa nick mi gelecek yoksa istek alıyor musunuz onunla alakalı bir görüşme sağlayabilir miyiz teşekkürler
-
Kazananları tebrik ediyorum
, Şu kadarcık kıskandıysam beş gün lapa lapa yağan karda manzaralı bir lüks otelde jakuziden bu muhteşem manzarayı elimde fiskimle izleyeyim. Güle güle kullansınlar hediyelerini. Bana çıkmayacağı için bakmadım bile numaralara, şanssızlığımdan eminim
. Senelerdir özel hayatından vakit ayırarak çekilişi düzenleyen ve bize bu heyecanı yaşatan arkadaşlara da çok teşekkürler.
-
Bize bir şey çıkmamış, sağlık olsun. Kazanan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
-
Toplamda 5-6 biletim vardı sanırım. Birine 10m birine de 350 m çıkmış.
-
Düzeltme yapıyorum. Az önce bildirim gelrmiş HF puan kazanmışım
-
127 biletten 3 tane 10 milyon
-
7988 50 m
6731 50 m
6891 25 m
Samet adminim sen de 750.000.000 eklersin, düz hesap 1.000.000.000 gelse ben tamamım
-
- Official Post
-
Amorti numaralar ne acaba ben göremedim
-
- Official Post
Amorti numaralar ne acaba ben göremedim
Amorti yok bu sene hocam.
-