Sistem nerde ya uçmuş yine bakalım diğer güncellemeler ne dicek
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ben hâlâ 14-15 Aralık sistemi için son güne kadar şansımız olduğunu düşünüyorum
-
Çok üzülmenize gerek yok ben kendimi bildim bileli aralık ayında aldığımız tek iyi sistem 10-13 Aralık 2013 yılındadır o kış da cacık oğlu cacıktır martın sonuna kadar başka sistem gelmedi. Aralık ayı kıyılar için hep böyleydi şu an için 2012 ve 2017 benzerliği devam etmektedir müsterih olun. İkinci atağı bekleyeceğiz 20 -25 Aralık çevresini eğer o da olmazsa yılbaşı civarlarında 3. bir sistem beklentim var.
2016 aralık ayını hatırlamayanlar için söyleyeyim tam 4 tane sistemi peş peşe Kafkaslara ve Orta Asya'ya gönderdik hepsinden kıl payı bir şeyler kaptık sonra 2017 kışı malum... O yüzden bahsettiğimiz tarihlerde ufak bir hareketlenme olması bile kışın gidişatı hakkında büyük fikir verecektir illa bodoslama dalmasına gerek yok zaten öyle olursa efsane aralıktı deriz
Katılmakla.birlikte bu önümüzdeki süreçte bize şuanlik -7 dahi yeterli gelir ki 20 sonrası sisteme güzel bir alt yapı oluşsun.Daha düne kadar sistemi göremeyen modellerin şuan için sistemi Kafkaslara atmasını pekte önemsemiyorum.bizim bu sistemden en baba bir iki günlük te olsa -8 koparacagimizi umuyorum
-
Katılmakla.birlikte bu önümüzdeki süreçte bize şuanlik -7 dahi yeterli gelir ki 20 sonrası sisteme güzel bir alt yapı oluşsun.Daha düne kadar sistemi göremeyen modellerin şuan için sistemi Kafkaslara atmasını pekte önemsemiyorum.bizim bu sistemden en baba bir iki günlük te olsa -8 koparacagimizi umuyorum
Osman hocam dediyse gelir😁😁
-
Herkese selamlar abilerim eski hesabımı telefon değişince kaybettim yeni hesap açmak zorunda kaldım. Bazı özel sorunlardan dolayı uzun zamandır yoktum
-
- Official Post
Herkese selamlar abilerim eski hesabımı telefon değişince kaybettim yeni hesap açmak zorunda kaldım. Bazı özel sorunlardan dolayı uzun zamandır yoktum
Özelden yazarsanız eski hesabınızı kurtarabiliriz.
-
Özelden yazarsanız eski hesabınızı kurtarabiliriz.
Hocam çok teşekkür ederim ama eski hesabımın adını bile hatırlamıyorum o sorun şuanda bende
-
Sistemin ull ile blokaja gitme ihtimali de var hafta içi bam başka güncellemeler görebiliriz
-
- Official Post
Hocam çok teşekkür ederim ama eski hesabımın adını bile hatırlamıyorum o sorun şuanda bende
E posta aklınızda ise o şekilde de olur daha fazla bilgi için yada iletişime geçmek isterseniz özelden yazabilirsiniz.
-
Sonunda geri gelebildim tekrardan herkese merhabalar
-
Hoş geldin dost, sende ben gibi kıyılarda kar bekleyenlerdensin
Sonunda geri gelebildim tekrardan herkese merhabalar
-
Hoş geldin dost, sende ben gibi kıyılarda kar bekleyenlerdensin
Hoşbulduk hoşbulduk, O zaten şart bu sene beeeee
-
Bu sistem sürprize açık gibi görünüyor
-
Ortalama -6 ya düştü