Samsun için yazıyorum gece geç saatlerde hızlı ve öfkeli bir cephe yağışı olacak gibi duruyor 15-20mm yağış mümkündür ve rüzgar hamleleri 50km'yi bulabilir.
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radarda sarı turuncu arası geliyo
-
Ünye fena rüzgarlı cephe geçişi yaşanıyor galiba
-
fena yağmur var samsunda cephe yağişi var sıcaklık yüksek 1500 üstü kar alır
-
5 cm örtü ile sezona veda ediyorum. Şu an güneş açtı hızla eriyor.
-
5 cm örtü ile sezona veda ediyorum. Şu an güneş açtı hızla eriyor.
Gece nasıl geçti ayaza çekti mi ?
-
BU YAĞİŞDA BİR GARİPLİK VAR DÜN MERKEZ SAATLERCE YAĞDİ 9 MM ÖLÇMÜŞ GÖL OLDU ŞEHİRYA
AYRICA LADİK AKDAĞ EKSİ DERECE İDİ ÇOĞUNLUKLA KAÇ CM KAR YAĞDİ ACABA
-
Gece nasıl geçti ayaza çekti mi ?
Hayır abi gece kuvvetli yağmur, sabah 5-7 arası yoğun kar vardı. 8 de durdu, 9 gibi tamamen eridi. Şu an bir güneş, bir groupel sağanağı var.
-
Hayır abi gece kuvvetli yağmur, sabah 5-7 arası yoğun kar vardı. 8 de durdu, 9 gibi tamamen eridi. Şu an bir güneş, bir groupel sağanağı var.
Ohhh çok şükür , selamlar.
-
bizim bir reis vardı nerelerde bu adam neredesin reis kuzeyin_oglu
-
Hocam doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu seneler.
-
doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
-
Orasa doğum gününüz kutlu olsun
-
muratT MeteoMeraklisi airman dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız sağolun varolun
-
Yaz geldi
-
Nisan ayı kurak ve dönem dönem erken yaz denemeleri olabilir. Abrul beşi adıyla isimlendirilen 18 Nisan ve sonrası yağışlar ve serin havalar yaşanabilir. Mayıs, özelliklede Haziran bol yağışlı ve serin olabilir. Temmuz ayını ise çoğunlukla gri havalarla geçirebiliriz. Şu an dönemsel-mevsimsel tahminim bu yönde, elbette söylediklerim tamamen yanlışta çıkabilir.
Çok önemsediğim Ağustos için, şu an bir şey söylemek istemiyorum, elbette bir fikrim var ama, şimdilik bende kalsın.
Geç gördüm, kusura kalma abi, doğum günün kutlu olsun Abdullah abi, iyi ki varsın. Orasa
-
Nisan ayı kurak ve dönem dönem erken yaz denemeleri olabilir. Abrul beşi adıyla isimlendirilen 18 Nisan ve sonrası yağışlar ve serin havalar yaşanabilir. Mayıs, özelliklede Haziran bol yağışlı ve serin olabilir. Temmuz ayını ise çoğunlukla gri havalarla geçirebiliriz. Şu an dönemsel-mevsimsel tahminim bu yönde, elbette söylediklerim tamamen yanlışta çıkabilir.
Çok önemsediğim Ağustos için, şu an bir şey söylemek istemiyorum, elbette bir fikrim var ama, şimdilik bende kalsın.
Geç gördüm, kusura kalma abi, doğum günün kutlu olsun Abdullah abi, iyi ki varsın. Orasa
Eyvallah tayfunum sağolasın sende iyiki varsın
-
bizim bir reis vardı nerelerde bu adam neredesin reis kuzeyin_oglu
Vay benim güzel abim.Dünya işleri yordu beni bu aralar:))Allah sana uzun ömürler versin.Nice yaşlara.Tüm arkadaşlara da hayırlı ramazanlar:)
-
Vay benim güzel abim.Dünya işleri yordu beni bu aralar:))Allah sana uzun ömürler versin.Nice yaşlara.Tüm arkadaşlara da hayırlı ramazanlar:)
Eyvallah reis sağolasın herşeyin başı sağlık iyi olduğunu duydumya dünya işleri Çokta önemli değil hallolur onlar
-
Tüm dostlara hayırlı pazarlar dilerim.Nazlı ile Necmiye'ninde sizlere selamı var 😀 buarada Orasa Abdullah hocam doğum günün kutlu olsun rabbim uzun ömürler versin.demek bir yaş daha yaşlandın haa.
-