heh hoşgeldin kara delik
heh hoşgeldin kara delik
Ural Blokajına homurdananlar, şimdi onun ne iş yaptığını anlayacaklar. Ural varsa, st. ısınma da var.
Bu arada mean 2 m/s olmuş hasan, al sana 100 puanlık soru, şu an yavaşlama mı işimize gelir, doğuya dönme mi
kuzeyin_oglu 'da ılıkçı olmuş öyle bir duyum aldım DoquKaradeniz28
Başkan çok para lazım çokkk😂
Fındığımın başına bişe gelirse , DoquKaradeniz28 kardeşimi Giresun kalesine çıkartırım
Korkma vehbi abi.Şu aralar yağan kar fındığı ceviz gibi şişirir😂
Ural Blokajına homurdananlar, şimdi onun ne iş yaptığını anlayacaklar. Ural varsa, st. ısınma da var.
Bu arada mean 2 m/s olmuş hasan, al sana 100 puanlık soru, şu an yavaşlama mı işimize gelir, doğuya dönme mi
Dahada yavaşlarsa olduğu yerde döner döner durur. Ural blokajı devam eder set çeker Türkiye'ye hava kütlesinin girmesini engeller. Doğuya dönerek sibiryayı ayaklandırması lazım diye düşünüyorum. yanlışmı?
Ama fındık için gelmemeli.
Korkma vehbi abi.Şu aralar yağan kar fındığı ceviz gibi şişirir😂
2014 Mart ayında yağan kar ve don olayından sonra bahçeye girmedik , nasıl korkma yusuf yusuf ederim O zaman da seçim olmuştu net hatırlıyorum
2014 Mart ayında yağan kar ve don olayından sonra bahçeye girmedik , nasıl korkma yusuf yusuf ederim O zaman da seçim olmuştu net hatırlıyorum
Abi Tayfunun oralar geç yaprak açıyor Tayfuna gideriz fındığa 😂
Tayfun bizi , 1 Mısır ekmeğine akşam ezanına kadar bahçeden çıkartmaz
Sadece 1 hafta fark oluyor sahille kanka, ayrıca don olunca bizim hasar sahilden fersah fersah fazla oluyor. Yani yattı senin yevmiye hayalin.
Yanlız, korkmaya gerek yok, bakmayın benim kovaladığıma genel verilerde Mart'ta soğuk ve kar ihtimali yok denecek kadar az .
Dahada yavaşlarsa olduğu yerde döner döner durur. Ural blokajı devam eder set çeker Türkiye'ye hava kütlesinin girmesini engeller. Doğuya dönerek sibiryayı ayaklandırması lazım diye düşünüyorum. yanlışmı?
Ama fındık için gelmemeli.
Doğuya dönerse Ural üstümüze yatar
Yavaşlarsa aylık tahminde hareketli görünen İskandinavya dan bir lokma kapabiliriz.
Ben Mart ayının ve diğer Bahar aylarının belki de şimdiye kadarki en ılık ve yağışsız olarak rekor kıracağını tahmin ediyorum.. Yaz ayları da aynı şekilde. Soğuğun merkezinde kutuplarda ciddi anlamda bir soğuk kalmadı kırıntısı bile yok. Böyle olunca stabil durağan havalar karşımıza çıkıyor..
Sadece 1 hafta fark oluyor sahille kanka, ayrıca don olunca bizim hasar sahilden fersah fersah fazla oluyor. Yani yattı senin yevmiye hayalin.
Yanlız, korkmaya gerek yok, bakmayın benim kovaladığıma genel verilerde Mart'ta soğuk ve kar ihtimali yok denecek kadar az .
Tayfunum bırak şimdi gar gış kıyameti , çağırma başımıza
Tayfunum bırak şimdi gar gış kıyameti , çağırma başımıza
Gelmeyecekse gelmez zaten abi ben aralıktan beri çağırıyorum
Tpv bölünüyor. Hemde desen bize yarar pozisyonda iken
Mart ayında sistem gelecekse, fantastik bir dizilim gereklidir.
Modelde onu yapmaya çalışıyor
Epeydir ana fikir benzer. Bu anafikir değişmezse az çok birşeyler olur.
Bu sefer olmayacak ama çok birşey de kalmadı.
Ayrıca Gefs te bazı senaryolarda sistem görebiliriz
Şu emeğimden utanıp yine gelmen lazım
Fantastik dedim, fantezi denedi, beni duyuyor mu bu Gfs acaba