Gfs kontrolün 3 4 gün önce bir çıktısı vardı tam 2017 di keşke öyle olsa 😂😂

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Konuştuğumuz şey oldu -40 lar -42 ler bütün bölgede -8 bütün bölgede gerisi Karadeniz'e kalmış
-
Grapuel yağışı var
-
Konuştuğumuz şey oldu -40 lar -42 ler bütün bölgede -8 bütün bölgede gerisi Karadeniz'e kalmış
akşamada afrikadayız
-
GEFS te tam sistemi güçlü şekilde indirecekken İngiltereden,Danimarka Almanya hattına doğru türettiği 990 mb AB alanı engel oldu.Bakalım öyle bir ihtimali GEFS basınç diyagramında öngörüyor mu.
O kadar derinleşen tek bir senaryo var mı tam göremedik ama olmayacak gibi.Devam:)
-
Grapuel beyazlatıyor
-
Grapuel beyazlatıyor
yer neresi tam olarak
-
Merkez groupel sağanağı var
-
yer neresi tam olarak
Amisos tepesinin biraz üstü
-
-
Samsun muhteşem gruapel yağıyo
-
Samsun muhteşem gruapel yağıyo
Bizim burda durdu hocam böyle dekler alsak bari hafif beyazlaması bile mutlu ediyor
-
DoquKaradeniz28 tayfun GEFS in senaryolarını sakın inceleme.Yoksa bizi maziye götürüp kandıracak😂
-
Bizim burda durdu hocam böyle dekler alsak bari hafif beyazlaması bile mutlu ediyor
bende , 56lar tarafındayım güzel yağdı hafifledi şu an . Güzel deniz etkili yağış aldık bunada sükür.
-
Valla ay sonu olası sisteminde örtü alamazsak ümidim bitmesede sinerjik bakışım biter benim de umarım her şey istediğimiz gibi olur.
-
Valla ay sonu olası sisteminde örtü alamazsak ümidim bitmesede sinerjik bakışım biter benim de umarım her şey istediğimiz gibi olur.
Bedo inan şu an sinerji ile işimiz yok aslanım:)Tüm verilerin bizi işaret ettiği sistemi modellesinler yeter:)
-
Bedo inan şu an sinerji ile işimiz yok aslanım:)Tüm verilerin bizi işaret ettiği sistemi modellesinler yeter:)
İnşallah abi yorulduk valla bir de benim iddaa var biliyosun
-
DoquKaradeniz28 tayfun GEFS in senaryolarını sakın inceleme.Yoksa bizi maziye götürüp kandıracak😂
Geç kaldın dostum, çoktan inceledim, hatta seçimimi gene yaptım ama bu sefer bende kalsın
-
İnşallah abi yorulduk valla bir de benim iddaa var biliyosun
Ben sana inatlaşma demedim mi olum.Git elini öp haklısın nine de.Sonra deki ama daha “Gücük” ayı var.O zaman tamam diyecek😂
-
20 Şubat'a kadar sabredeceksin. Sonra serbestsin
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!