Tamam özür dilendi sende gerekli izahı yaptın sürdürmenin anlamı yok ablacım 😘
İkisinde ya sabır birinde la havle çekiyorum kardeşim rahat ol 😎
İyi geliyor seninde ihtiyacın olursa aklında olsun 🤣
Tamam özür dilendi sende gerekli izahı yaptın sürdürmenin anlamı yok ablacım 😘
İkisinde ya sabır birinde la havle çekiyorum kardeşim rahat ol 😎
İyi geliyor seninde ihtiyacın olursa aklında olsun 🤣
Muhabbetleri okurken darlandım.
Arkadaşlar
Herkes açıklamasını yapmış kendince
Bence daha fazla uzamasının yararı olmaz aksine zarar verebilir
Ne gerek var gerilmeye sinirlenmeye
benim gibi ekonomi ve siyaset sayfasından kaçın kafanız rahat olsun
Ekonomi sayfası uzun bir süre kapalı kalacak aldığım duyumlara göre, sürekli sormaya gerek yok, eğer açılırsa zaten açıldığı duyurulur, bunun dışında son 1-2 sayfada ikili yazışmaları çok fazla görüyoruz, 1-2 tane olmasında sakınca yok ama konu uzayacaksa lütfen özelden hallediniz.
Bu arada herkese günaydın ve hayırlı-güzel günler dilerim, iyi forumlar..
Ekonomi sayfasının kapalı kalmasını bende destekliyorum
Çünkü en küçük olumsuzlukta , büyük tepkiler veriliyor , fikir tartışması yapılmıyor , konular şahsileştiriliyor
Bu konuda size katılmıyorum Vehbi hocam.
Sayfanın kısa bir süre kapalı kalması bence de herkes için gerekliydi ama tümden kapanması ya da çok uzun süre kapalı kalacak olması; düzgünce kendini ifade eden, yazılanları okuyan okumak isteyen sayfada gezinmeyi seven pek çok üye için kötü olur.
İkili tartışmalar ya da uygun olmayan cümle ve ifadelerde gereken yapılıyor.
Ya da rahatsızlık duyan varsa raporluyor.
Ben bu ikili diyalog konusunun bir sayfanın kapanması için yeterli bir veri olduğunu düşünmüyorum.
Tabi site adminleri ne yönde karar almışsa o uygulanacak ama herhalde bir forum üyesi olarak düşüncelerimizi belirtmekte sakınca yoktur .
Ekonomiciler toplanın 😂
Böyle daha iyi arkadaşlar. Açılması gerektiği zaman duyurusu yapılır zaten. Ben zam haberi atmak istiyorum diyen varsada özelden arkadaşlarına atabilir.
Böyle daha iyi arkadaşlar. Açılması gerektiği zaman duyurusu yapılır zaten. Ben zam haberi atmak istiyorum diyen varsada özelden arkadaşlarına atabilir.
Şu an ekonomi zirvede hocam konuşulacak fikir alış verişi yapılıcak zamanıydı 😏
bu zam meselesi ne kadar sorun oldu 😁
Napalım takdir sizlerin..
Şu an ekonomi zirvede hocam konuşulacak fikir alış verişi yapılıcak zamanıydı 😏
bu zam meselesi ne kadar sorun oldu 😁
Napalım takdir sizlerin..
Özelden sabaha kadar konuşabilirsiniz. Ülkeyi kurtaracakmış gibi cümlelere gerek yok.
Özelden sabaha kadar konuşabilirsiniz. Ülkeyi kurtaracakmış gibi cümlelere gerek yok.
Ya sabır…
Sadece iç politika değil, dış politika haberleri de paylaşıp, tartışıyorduk en azından. 4-5 güne seçim etkisi azalır,uzun sürmesinin anlamı yok bence. Tabi takdir yine yönetimin.
ya olum yapmayın böyle şeyler. bu arada soda 6 lira olmuş
Şu anda şimdi ben böyleyim reis😏
ya olum
yapmayın böyle şeyler. bu arada soda 6 lira olmuş
Özelden zamları at etiket değişelim
Özelden zamları at etiket değişelim
sigaraya zam gelecek mi ? haber ver de stok yapalım
sigaraya zam gelecek mi ? haber ver de stok yapalım
Bayramdan sonra evet
Merhabalar herkese bugün bütün stresimi attım oğlumun okuma bayramı vardı gözleri ışıl ışıl yetişen yeni nesilleri gordukce gururlaniyorum umutlaniyorum mutlu oluyorum hergunumuz bı öncekinden hep daha güzel olsun inşallah
Konu o degilde neyse yeri bura degil deidgim gibi. Direk mesaj atamıyorum mecburen duvara yazdik
O degilde gerçekten özelden mesaj atmasını bilmiyormusunuz ? Yardımcı olabiliriz yani.