Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ciddi mi hocam 😳

    Ciddi. Geçen sene yasal oranı takmadı . %60 zam yaptı. Oran ise 32 idi. Bu sene de %25 yasasını takmadı dedim tamam çok az sizin için. 3300den 5500 yaparım dedim 5500un üzerine çıkamam bura 1+1 sonuçta dedim. İranli bu 250bin dolar değerinde konutlar aldı. Bana gelmiş diyor ki biz sadece kiralarla geçiniyoruz 6bin yapın dedi. Dolar zengininden bunu duyunca çıldırdım tabi. 500 lira mı seni kurtaracak cart curt gergin geçti görüşme. Hala haber bekliyorlar. Yarın mesaj atıcam 5500 son rakam beğenmiyorsan git mahkemeye dicem. Bu katta başka kiracısı var o 6bin veriyor diye benden de 6bin istiyor 500 liraya tutuldu yani. 500 lirasında değilim ama çok yalancılar ve bana dedikleri şu: bundan sonraki senelerde de yasal oranları uygulamicaz aramızda anlaşırız. Git mahkemeye anlat dedim. Yarın mesaj atınca bakalım napacak. Psikolojik sorunları var o ailenin. Çok yalancılar ve sahtekârlar.

  • Ciddi. Geçen sene yasal oranı takmadı . %60 zam yaptı. Oran ise 32 idi. Bu sene de %25 yasasını takmadı dedim tamam çok az sizin için. 3300den 5500 yaparım dedim 5500un üzerine çıkamam bura 1+1 sonuçta dedim. İranli bu 250bin dolar değerinde konutlar aldı. Bana gelmiş diyor ki biz sadece kiralarla geçiniyoruz 6bin yapın dedi. Dolar zengininden bunu duyunca çıldırdım tabi. 500 lira mı seni kurtaracak cart curt gergin geçti görüşme. Hala haber bekliyorlar. Yarın mesaj atıcam 5500 son rakam beğenmiyorsan git mahkemeye dicem. Bu katta başka kiracısı var o 6bin veriyor diye benden de 6bin istiyor 500 liraya tutuldu yani. 500 lirasında değilim ama çok yalancılar ve bana dedikleri şu: bundan sonraki senelerde de yasal oranları uygulamicaz aramızda anlaşırız. Git mahkemeye anlat dedim. Yarın mesaj atınca bakalım napacak. Psikolojik sorunları var o ailenin. Çok yalancılar ve sahtekârlar.

    Kuruşuna kadar bırakmayın kesinlikle haklısınız aç gözlü adam adalete başvurun çık rahat kazanırsınız diye düşünüyorum..🤨

  • Kuruşuna kadar bırakmayın kesinlikle haklısınız aç gözlü adam adalete başvurun çık rahat kazanırsınız diye düşünüyorum..🤨

    2021de bu evi aldıklarında bana yasal oranlardan gideceklerine dair söz verdiler. Şimdi yalancılık ve sahtekârlık yapıyorlar. Görüşmeleri de yüzyüze yapıyorlar ki mahkemeye çıkarsak kanıt olmasın diye. Telefonda konuşunca da whatsapp araması yapıyorlar yine kaydolmasın görüşmeler diye. Çakallar. Diğer kiracısı 6bin veriyor diye ben de 6 bin vermek zorunda mıyım. O adamın oturduğu daire tertemiz. Bendeki daire parkeler ya çürük ya çizik. Metrekare farkı var. Bu sahtekârlara istediklerini vermicem.

  • 2021de bu evi aldıklarında bana yasal oranlardan gideceklerine dair söz verdiler. Şimdi yalancılık ve sahtekârlık yapıyorlar. Görüşmeleri de yüzyüze yapıyorlar ki mahkemeye çıkarsak kanıt olmasın diye. Telefonda konuşunca da whatsapp araması yapıyorlar yine kaydolmasın görüşmeler diye. Çakallar. Diğer kiracısı 6bin veriyor diye ben de 6 bin vermek zorunda mıyım. O adamın oturduğu daire tertemiz. Bendeki daire parkeler ya çürük ya çizik. Metrekare farkı var. Bu sahtekârlara istediklerini vermicem.

    İşte böyle kendi ülkemizde kepaze oluyoruz elin iranlısı suriyelisi afganı vs gelip buraya beylik taslıyorlar dağdan gelen bağdakini ülkeye sokanda kabahat 😣

    Tabikide vermeyin mücadele edin sonuna kadar 👍

  • İftar da ne yesem diye düşünürken kendimi hep yemek videolarında buluyorum bu olabilir beğendim bunu. 🤔😄

    Bu bildiğin tavuk döner. Hiç böyle masraflara gerek yok.

    • Hemen en yakın 3 harfli marketimize gidiyoruz
    • Soğuk ürünlerin satıldığı dolaptan tavuk döner isteğe bağlı et dönerimizi alıyoruz.
    • İster tavada ister mikrodalga dırında 5 dakika ısıtıyoruz
    • Çeşni isteyenler için biber, soğan gibi garnitürleri de kızartabilirsiniz
    • Tavuk dönerimizi ister lavaşa ister ekmek arasına ister pilav üstüne eklyerek servise veriyoruz

    Afiyet olsun :D