Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Resmi kurumlar uyarı gectigi icin tahmin etmiştim öyle de oldu hayırlı olsun genc arkadaslar cumayı haftasonuna bağladınız
-
çocuklar mutlu
-
Okul tatili gelir mi? Adı bile güzel 11 NİSAN KAR TATİLİ
Sana demedim mi sana demedim mi
Kar tatilini sana demedim mi?
-
Gençler bizim zamanımızda yağmadan tatil olmazdı
-
şimdi tatil ettiler ya bak görün örtü bile olmaz tatil etmeseler 10cm garantiydi
-
Mayıs'ta yine soğuk inse, forum olarak şu cümleyi kursak "abi şu sistem Nisan'da gelecekti ah be abi"
-
Bir çok yerde tatil görebiliriz yarın
-
-
-
tum kış kar tatili kovalayip nisanda tatil aldılar bizim kuzen söyle geziyor evde
-
Yarın sabah esat çukurambar arası işe motorla gitmek için pek uygun olmayacak gibi görünüyor sanırım
-
Kim ne derse desin bu sistemiin yıldızı Anduril kardeşimdir kendisini tebrik ederim zorlaya zorlaya getirdi sistemi
-
İncek'te kar kaç gibi başlar? Sabahlamak mantıklı hareket mi?
-
Yarın sabah esat çukurambar arası işe motorla gitmek için pek uygun olmayacak gibi görünüyor sanırım
Rüzgar da etkili hocam sabah yine de tekrar degerlendirin ama rüzgar beklendigi gibi siddetli olursa tipi seklinde olacak yagıs
-
İncek'te kar kaç gibi başlar? Sabahlamak mantıklı hareket mi?
hocam ecmwf 4-5 gibi diğer modeller ise 7gibi başlatıyor yağışı ben şahsen sabah 5 gibi kalkmayı planlıyorum
-
-
hocam ecmwf 4-5 gibi diğer modeller ise 7gibi başlatıyor yağışı ben şahsen sabah 5 gibi kalkmayı planlıyorum
Ben de 6 civarı uyanmayı düşünüyorum.
-
nisan kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır
Nisan ayına uygun atasözümüz var. Onu kullanın.
Kork Aprilin beşinden öküzü ayırır eşinden.
-
Heyecanlandık sabahlar olmasın 🥳
-