Pazar sabahı yükseklerde kar topu ve kardan adam rahat yapılır ama alçak kesimler yani biz çok şanslı deiliz

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bende çıkabilirsem cumartesi akşam oran tarafına gitmeyi düşünüyorum. Alışveriş bahane kar görmek şahane 😃
-
Ben odtüdeyim güzel kar görür müyüm acaba hocalarım neresi fazla neresi az kar alır daha bilmiyorum da
-
Rüyam az kalsın gerçek çıkıyormuş. Ana senaryo utanmasa yağışı vermeyecekmiş
-
icon yine hafifden yağışı azalttı.
-
Bende çıkabilirsem cumartesi akşam oran tarafına gitmeyi düşünüyorum. Alışveriş bahane kar görmek şahane 😃
hocam haber ette buluşalım oranda
bende demetevlerden geliyorum
-
icon yine hafifden yağışı azalttı.
Balon patlayacak
-
Detaylı bakmadım ama öglen güncellemelerinin pek tadı yok gibi valla..
-
Bu akşamki güncellemelerde çok az da olsa olumlu değişim görüp yarına daha heyecanlı girelim. Kar göreceğiz bu şimdiden garanti zaten.
-
bu işte bir gariplik var her güncelleme bizim lehimize oluyor
bu işte bir gariplik var her güncelleme bizim aleyhimize oluyor
-
Yarın(Cumartesi) akşam saatlerinden itibaren sağanak yağmur şeklinde başlayacak yağışların yükseklerde gece 2-3 ten itibaren,sabaha karşı ise il genelinde kar yağışına dönmesini bekliyorum.1000m+ ilçelerde çimen araba ustlerinde bir ihtimal hafif örtü,özellikle ankaranın dogusunda kalan yuksek ilçelerimizde 3-5cm civarinda kar birikimi olabilir.Bu akşam sınırlı alan modellerini inceleriz.Pazartesi ve Salı günleri de tüm şehir genelinde etkili olacak kar yağışları görebiliriz.
-
gfs salı sabahı için hafif örtü veriyor
-
Eness ismini degistirmissin taniyamadim seni
Yarin karsıyaka köyünde bag evinde sistemi takip ediyor olacagım sana yakindi heralde rakim 1200 civari bakalım sezonun ilk kar yagısı beklentilerin üstüne çıkar insallah
-
Eness ismini degistirmissin taniyamadim seni
Yarin karsıyaka köyünde bag evinde sistemi takip ediyor olacagım sana yakindi heralde rakim 1200 civari bakalım sezonun ilk kar yagısı beklentilerin üstüne çıkar insallah
Bu kışta bu nickle geçsin, totem yapayım dedim 😅 keyfiniz bol olsun. Pursaklar'da ki Karşıyaka köyü mü ?
-
Bu kışta bu nickle geçsin, totem yapayım dedim 😅 keyfiniz bol olsun. Pursaklar'da ki Karşıyaka köyü mü ?
Elmadaga giderkenki karşıyaka arkadasıj evinde takip edecegiz Nasipse
-
Elmadaga giderkenki karşıyaka arkadasıj evinde takip edecegiz Nasipse
Ha siz Lalahan'da ki karşıyaka mahallesinden bahsediyorsunuz. Evet orası bana çok yakın. Yarın aynı potadayız o zaman, orasıyla benim bura aynı çalışır hep 😊
-
Evet evet
İlk defa gidicez bakalım insallah beklentilerin üstünde ilerler
-
Hasanoğlana yakın ordayım
-
Ull 7. Senaryoda ki gibi konumlanırsa pzt-salı günkü yağışımız ciddi artar.
Daha doğulu olduğu için sistemin devamında ki yağışlar doğuda kaliyor
Diyagramlarda da pzt salı gününde kabarma var. Bu kabarmalar o kuzeyden beklediğimiz konvektif yağışlar değil.
Hazır soğuk içerideyken bu yağıştan birkaç mm koparırsak asıl kar yağışımızı o zaman almış oluruz. Ecmwf'de dün akşam bu ihtimali görmüştü. Takip edelim, her ihtimalin peşinde koşuyoruz. Karsızlık yetti artık..
-
Ecmwf 0Z
-