Sıcaklıkta pek sıkıntı yokta yağışı kırpmış biraz ana çıktı
![](https://forum.havaforum.com/images/avatars/c9/8034-c993c8663993ce3c96de5f1757e107d37b72740f.jpg)
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sıcaklık yine uygun görünüyor tabi. Kötü denilmez.
-
Ankara’da işler biraz daha kritik ufak değişimler çabuk etkiliyor
-
hala 8 cm kar veriyor
-
Ankara’da işler biraz daha kritik ufak değişimler çabuk etkiliyor
Klasik Ankara işte. 10 tokat atar 1 kere süprizle sevindirir.
-
Ecmwf yarın ısrar ettigi sürece sıkıntı yok bence çünkü gfs tutarlı olmuyor genelde ecmwf gibi
-
Arpege de yağışı azaltmış gibi duruyor. Neyse sabah ve akşam çıktılarıyla biraz daha net konuşuruz belki
-
Arpege de yağışı azaltmış gibi duruyor. Neyse sabah ve akşam çıktılarıyla biraz daha net konuşuruz belki
kar haritasını bulamadım ama genel yağış anlamında daha iyi gelmiş
-
neyse artık yarın bakarız hayırlısı ne ise o olsun
her türlü kasım için güzel bir kar alacağız gibi
-
Keşke şu kütleler daha güneyli gelseydi. Yine kuzeyimizden geciyor
-
Ecm 18z kar haritasi atabilecek var mi
-
Gfs ortalama en yüksek yağış anında -5'leri sokmuş. Alçak kesimler için güzel bir gelişme
-
1000 metre üzerinde örtü işi tamam. Şehir merkezinde en kötü ihtimalle seyirlik kar işi de tamam, 1-2 cm cıvık örtü beklentisi uygundur.
-
Rüyamda Ecmwf cumartesi yağış bile vermiyordu 🥴. Manyak olmuşuz ki rüyama bile girdi sistem
-
1000 metre üzerinde örtü işi tamam. Şehir merkezinde en kötü ihtimalle seyirlik kar işi de tamam, 1-2 cm cıvık örtü beklentisi uygundur.
Hocam çok hızlı soğuyor cıvık başlasa bile sonrasında don olur 😁
-
hocalarım selam, cumartesi günü panora avm civarında gezmeyi düşünüyorum, tatmin edici bir kar görürmüyüm? Eğer göremezsem bana bir yer önerirmisiniz?
-
hocalarım selam, cumartesi günü panora avm civarında gezmeyi düşünüyorum, tatmin edici bir kar görürmüyüm? Eğer göremezsem bana bir yer önerirmisiniz?
Hocam hem gezmek, hem kar görmek için merkezde daha iyi bir yer bulabileceğinizi düşünmüyorum. Gayet güzel seçim.
-
Yeni oran tarafında çaldağ’ın hemen altındayım heyecanla cumartesini bekliyorum ☃️❄️
-
Yapracıklı'da yok mu ? Şuan orası da lazım bizlere. 😅
-
Yağmur üstüne kar yağacağı için çok buzlanma olurmu acaba
-