O harita emin ol az gösteren yere daha fazla kar yağıyor 4 senedir gözlemliyorum bunu mesala ben ankaranın doğusunda hasanoğlan dayım fakat haritalar gösterdiği gibi olmuyor boşluk dediğin yer daha fazla kar alıyor
Cumartesi görelim o zaman
O harita emin ol az gösteren yere daha fazla kar yağıyor 4 senedir gözlemliyorum bunu mesala ben ankaranın doğusunda hasanoğlan dayım fakat haritalar gösterdiği gibi olmuyor boşluk dediğin yer daha fazla kar alıyor
Cumartesi görelim o zaman
bahsettigim yere otursaydı işte bu sekilde bu tip yagıslardan da gömülebilirdik 12.senaryo güzel bir örnegi anduril hocam yakalamış
Gerçekleşme ihtimali
21 de çok iyi gömen senaryolar var
Ecmwf'nin düzelmis olması şahane. 18z diyagramda kendine gelmiş. Uyudum uyandim her sey yoluna girmiş 😌
Iconda geceye göre bariz güneyleme var bakalım nasıl bir şey verecek. Şu an Akdeniz'e kadar indirdi. Edit: Evet güzel sayılır. 850 biraz daha düzelmesi lazım iconda ama baya güneyli düne göre.
Gfs hafif güneyli geliyor
Gfs çok hoş yine
Gfs güzel ama yağışı hızlı kesiyor gibi
Gem de güneyli geliyor galiba
Gem de güneyli geliyor galiba
Şöyle bir yağış skalası var, daha ne olsun.
Gem de güzel geldi
Diyagram ortalaması çok iyi gelmiş
İconu sevmedim. Sicaklik problemi var gibi duruyodu
Ecmwf 7-8 cm kar verdi yine
Ecmwf pazar gecesi içinde yer yer kar geçişi olabilir diyor.
Ecmwf pazar gecesi içinde yer yer kar geçişi olabilir diyor. Pazar gece -1/-2'ler öngörülüyor. Yağış olursa alçak kesimlerde örtü ihtimalide artar.
İcona göre cumartesi gecesi sıcaklık 0 altına düşmüyor öğlen güncellemesinde düzeltir umarım
İcon sabaha göre hafif kuzeyli geliyor