Mamak taraindan Fethiyeye doğru yola çıkacağım, Polatlı afyon üzeri gideceğim.12-1 gibi çıkmayi düşünüyordum. Eskisehir yolunda sel var sanırım, ne zaman yavaşlar sizce yağış

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Sincan'da yine çok şiddetli yağıyor.
-
Gündüzden belliydi havanın böyle olacağı acaip bir nemli baskin bir hava vardı.sehrin bı çok noktasindan sel görüntüleri gelmeye başladı.
-
Etimesgut'ta durmuştu yeniden şiddetli yağmaya başladı.
-
Burası bizim sokagın altı ve hala yağmaya devam ediyor inanılmaz bir sekilde 1 saati geçti
-
-
Bu haritaya nerden ulasabilirim teşekkürler..
-
Mamak taraindan Fethiyeye doğru yola çıkacağım, Polatlı afyon üzeri gideceğim.12-1 gibi çıkmayi düşünüyordum. Eskisehir yolunda sel var sanırım, ne zaman yavaşlar sizce yağış
karayolları tahmin sistemi var
Karayolları Hava Tahmin Sistemi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
-
Keçiören tekrar hızlandı yağış
-
Bu haritaya nerden ulasabilirim teşekkürler..
Windy adlı bir uygulamanın radarı hocam. Telefonunuza indirip kullanabilirsiniz veya bilgisayarınızdaki tarayıcınızdan kullanabilirsiniz.
-
karayolları tahmin sistemi var
Ankara sonrası bir şey gözükmüyor ama Ankara'dan nasıl cikacagim onu düşünüyorum:) her tarafı sel götürüyor
-
70 kg oldu yenimahalle inanılmaz
-
70 kg oldu yenimahalle inanılmaz
Şentepeden Yenimahalle ve demete sel gidiyor
-
Nisan yağış ortalaması bugün ciddi artmış olabilir
-
Windy adlı bir uygulamanın radarı hocam. Telefonunuza indirip kullanabilirsiniz veya bilgisayarınızdaki tarayıcınızdan kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
-
Derin nem’e eşlik eden ılıman sıska Cape profili Cape miktarı az olmasına rağmen nemli troposfer boyunca uzandığına dikkat edin (bu gerçekleşen durumu birebir yansıtmaz) ama temp zaten ani sel riskini yansıtıyor bu yapıların süperhücre olma ihtimali yok
-
Eshisehir yolu tarafında olan var mı arkadaslar. Sel var mı halen
-
Yenimahalle inanılmaz köprü altları pert.bir çok noktada trafik durmuş.
-
etimesgut çok şiddetli
-