gfs mükemmel resmen potaya sokmuş merkezi ortalamaya bakalım şimdi
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
GFS cenaze namazını okur diyen hocam her kimse ağızına sağlık şu an cenaze namazını o okuyor.
-
GFS cenaze namazını okur diyen hocam her kimse ağızına sağlık şu an cenaze namazını o okuyor.
Eness hocam demişti hafızam beni yanıltmıyorsa
-
-
Cuma günü özellikle Ankara Valiliği hiçbir uyarı yapmamıştı tedbirli olunsun diye sadece Büyükşehir Belediyesi yaptı.
-
21.00'ı bekliyoruz.
-
Yarın dönüyorum Ankara'ya rmerak etmeyin kar alacağız Konya'dan üflüyorum sistemi
-
mehter marşıyla açtım gfs yi işe yaradı
-
Cuma günü özellikle Ankara Valiliği hiçbir uyarı yapmamıştı tedbirli olunsun diye sadece Büyükşehir Belediyesi yaptı.
Ben mgm'nin uyarı vereceğini düşünmüyorum. Yani 20 cm alacak olsak da vermezler. Geçen göz göre göre vermediler. Kötü niyet sezdim açıkçası..
-
Hocam kendi saatimiz için utcye kaç ekliyoruz
-
Ben mgm'nin uyarı vereceğini düşünmüyorum. Yani 20 cm alacak olsak da vermezler. Geçen göz göre göre vermediler. Kötü niyet sezdim açıkçası..
işin içine siyaset giriyor bence
-
nasil bir kotu niyet olabilir hocam
-
3
-
+3
-
3
Teşekkür ederim
-
Birisi şunu kahkaha atacak çiziyor bence
-
Konya'ya bak ya. Buraya gelsin o kütleler 😂
-
-
ortalama ve kontrol müthiş geldi müthiş.
-
batı alamıyorsa doğu baya iyi alsın bari
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!